reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

reklama
No to dobrze.
U nas jakiś wirus się przyplątał. Tomek zwymiotował 5 minut po tym jak wstał a zaraz po nim Mikołaj. Mikołaj zaraz po tym usnął i śpi od ponad 3 godzin.Tomi zwymiotował jeszcze dwa razy . Leje mu się gil z nosa i ma straszny kaszel.Chodzi smęci zamiast usnąć.

ojoj te wirusy są okropne,na szczęście szybko mijają i oby u Was tak było
u Nas pod wieczór znowu coś go boli po kąpieli,ale musiałam sprawdzić czy wszystko w porządku i troszke odciągnąć i jest git.Oby tylko przestał już boleć i nabrał naturalnego koloru

Jakaś masakryczna metoda odklejania tej skórki. Ciężko mi sobie wyobrazic Tomiego i mnie u chirurga.Ja sobie podaruje teraz odklejanie tym bardziej,że nasz pediatra nie kazał.Nie mamy zapaleń ani innych problemów więc dam sobie na luz.

Wirus szalał cały dzień, dzieciaki wymiotowały i spały a teraz nie chcą usnąć.W końcu się wyspały.

och Monia, maciek w pracy, i jakos tak sekundy wolnego nie mam. :-(

miałam ci już kilka razy napisać że Tomek wygląda superaśnie!!!!!! :-)

reklama
ja już jestem. byliśmy w plenerze.
Tomi zalał mi wczoraj laptopa i musiałam wyciągnąć starego którym bawią się dzieci. Na szczęście jakoś działa wiec nie jestem odcięta od sieci. Nie ma 1/3 klawiszy ale działa opcja kopiuj wklej:-D

Do góry