reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

no uśmiałam się z:

"o matko, napisałam na otwartym!" i

"nawet posta napisałam - jestem z siebie dumna!"

:-D:-D:-D

ja nie żebym chciała obgadywać, ale ta fryzura jakoś mi do M.N. nie pasuje. :no::no:

a pieska - będziemy oglądać jednak w sobotę. zobaczymy.

reklama
hej hej,

matko czytałam właśnie o tym pożarze w Świętochłowicach, (tam chyba rodzice Marzenki mieszkają jeśli się nie mylę, nie?) --- straszne!!

Tak Martuś rodzice Marzeny tam mieszkają.
Co tam u Was?Tomi spi ale patrze,że ma gorączkę. Mam nadzieje,że to nie zapalenie gardła mu się szykuje. To jedyna choroba na którą choruje i przy której gorączkuje

No i mamy 38 stopni,ech. Podałam mu środek od gorączki bo nie wiadomo co to w nocy będzie.

U nas są dni naszego miasta. Dzisiaj i jutro są koncerty i festyn. Właśnie mam otwarte okna i słyszę jak śpiewa Piasek.Gdzie te czasy gdy człowiek mógł iść i posiedziec przy piwku, jakimś żarełku do późna. Teraz nie ma z kim zostawić dzieci i zostało słuchanie przez okno.Byłam z maluchami wieczorkiem to nudy na pudy były. Takie kolejki do wszystkich dmuchanych sprzętów,że głowa boli. Mikołaj stał pół godziny w kolejce żeby przez 5 minut zjeżdżać z dmuchanego zamku. Na resztę się nie pisałam bo sama z nimi nie mogłam sobie dać rady.Kupiłam im gofry.Tomek swojego trzymał całą drogę do domu w ręku i w koncu mi oddał. Spróbowałam go ugryzc i był twardy jak kamień. Szkoda,że nie sprawdziłam wcześniej bo bym go oddała. Ludzie to już nie wiedzą co mają sprzedawać.Mikołaj zaczął wyc jak zabrałam mu jego bo smakował spalenizną.Normalnie się wkurzyłam. Dobrze,ze po drodze mam lidla to kupiłam gofry , bitą śmietanę i czekoladę i zrobiłam im nowe.

........no i nie wspomnę,że był chóralny płacz do tych dupereli co sprzedają na festynie. Takie badziewie,że 1 złocisza bym nie zapłaciła. U nas teraz jest szał na bańki mydlane. Ostatnio im kupiłam 10 buteleczek na zapas. Mimo,że wzięłam ze sobą bo wiedziałam,że będą cyrkować to oczywiście płakali za tymi ze straganu.

a ja sobie siedzę z Tomkiem:szok: i oglądamy film.Godzina 00.20 a moje dziecko obudziło się wyspane jak tylko spadła mu temperatura.

reklama
Monia ale mialaś dzień, wieczór i nockę. :-) z przebojami - dosłownie :-D i w przenośni :-p

ja jestem jakaś śnięta, ale to przez pogodę.
U nas dziś jest dzień ojca tak wogóle. :-)

ale się rozpisały na ogólnym....

a my mamy od wczoraj nowego członka rodziny --- oczywiście bez imienia.... :-p

260226_2205085046200_1219603882_2784213_1331679_n.jpg

253791_2205090926347_1219603882_2784236_4890968_n.jpg

Do góry