reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

Witam Monika ja to bym takie przeboje choć przez okno posłuchała
Marta nom urocza psina na"M" a pies czy suczka i co to za rasa???

reklama
a co z tego może wyjść.Zamknięty zacznie czytać otwarty. One będą wiedzie o nas a my nic o nich. Byłam pewna ,ze mamstud jak nas zobaczy to napisze

Martuś, fajny ten pieseczek. Ja się nie pisze na zwierzątko bo już przy swoich 3 tygrysach mam co robić.
Ostatnio jak byłam u mamy to Mikołaj przywiózł sobie 15 wielkich ślimaków. Dzisiaj właśnie dostały eksmisje i jak Sławek będzie jechał w nocy do pracy to ma je wynieść przed blok.

A i wczoraj byliśmy na festynie. Szał był na na pistolety ,takie na bańki mydlane.Płyn do baniek się skończył i z niczego innego nie da sie go zrobic. Sławek objezdził dzisiaj cała naszą wiochę i nic. Muszę popatrzeć w internecie może znajdę jakąś recepturę.

reklama
Do góry