reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

cześć Kasiu, cześć Marzenko,

mi już słów brak... dlatego nic nie piszę.

a co do imienia, tak jak Kasia napisała - jest Michelle.wiem że wam się nie sppodoba, bo to jak Jenifer Sobocińska, ;-) ale cóż wszystkich nie zadowolimy a i tak było ciężko...

reklama
cześć Kasiu, cześć Marzenko,

mi już słów brak... dlatego nic nie piszę. zgadzam się w kazdym razie, że po raz kolejny my obrywamy, a ci co najbardziej powinni - nie.

a co do imienia, tak jak Kasia napisała - jest Michelle.wiem że wam się nie sppodoba, bo to jak Jenifer Sobocińska, ;-) ale cóż wszystkich nie zadowolimy a i tak było ciężko...

Kasiu, u mnie nic ciekawego.

pierwszy raz w życiu sen bardziej mnie kręci niż sex. :dry: :-p

napisz jak przygotowania do komunii? wszytsko gotowe?

JESTEŚCIE WREDNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NAWET JEDNA NA GG NIE NA[PISAŁA,ZE MACIE ZWRÓCONE KONTA I ZE PISZECIE W NASZEJ GRUPIE. DZISIAJ ZOBACZYŁAM POST KASI NA MAJÓWKACH I POMYŚLAŁAM,ŻE SIĘ ZALOGUJE.PATRZE A WY JUŻ 1 MAJA PISAŁYŚCIE. WREDNE BABOLE:wściekła/y:

Monia, nie wkurzaj się. Jakoś umknęło im. znaczy kasia już wtedy doczytała że mają bana do 1.05, a nie na zawsze.

:-):-):-). wredne są i koniec:-D

Martuś,jak tam malutka?Pisz i wstawiaj zdjęcia.

U nas bez zmian. Nic ciekawego się nie dzieje. Jak było ciepło to siedzieliśmy na dworze, na placu zabaw i piaskownicy.W sobote Mikołaj się przeziębił a dzisiaj wszyscy są już chorzy oprócz mnie.

Marzenko,przestań się przejmować. Pisz co u Was ciekawego się dzieje.

Kasiu,no właśnie jak tam komunia. Kreacja komunijno-weselna kupiona?

do wredot akurat zawsze ty należałaś ;-):-D
tak komunia coraz bliżej ale takie uroki robienia jej w knajpie że zajmuję się tylko kreacjami
kupiłam sobie sukienkę bardzo mi się podoba jeszcze buty i torebeczke i finito

Filip też coś lekko zasmakrkany ale jakoś mnie to w jego przypadku nie martwi

U nas gile do pasa ale też się nie stresuje.Zdziwiłam się,że starszak się rozłożył w takie ciepło bo jemu to się nie zdarza.Poleciałam z nim w poniedziałek do lekarza bo tak chrychał,że aż zielone żaby odkasływał.Lekarz powiedział,że jakiś wirus panuje bo nie ma czasu się podrapać tyle ma małych pacjentów. Faktycznie poczekalnia była pełna dzieci.

JA MAM KOŁO SIEBIE SZMATEKS I DZISIAJ BYŁAM ZOBACZYĆ BO NOWA DOSTAWA BYŁA. KUPIŁAM SOBIE 3 FIRMOWE BLUZKI ZA GROSZE.MATKO SKĄD ONI BIORĄ NOWE ŁACHY Z ANGLII DO SPRZEDAŻY? ILE BYŁO FAJNYCH SUKIENEK I KOSTIUMÓW WŁAŚNIE NA WYJŚCIA.POMYŚLAŁAM WŁAŚNIE O TWOJEJ KOMUNII KASIU.

CIESZE SIĘ,ŻE MOŻEMY PISAĆ ZE SOBĄ. NIE PRZESZKADZA MI ,ŻE TO BB BO PRZESTAŁAM SIĘ JUŻ PRZEJMOWAĆ TYM WSZYSTKIM.WAŻNIEJSZE,ŻE MAMY SWOJE MIEJSCE DO SPOTKANIA BO Z GG WYSZEDŁ NIEWYPAŁ.

reklama
Do góry