reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

reklama
Marzeno80 i kasiu1208 - odebrałam Wam dostęp do działu zamkniętego "Majowe mamy nowe 09"

Marzeno80 , administrator może czytać nawet twoje skasowane posty.

?? o kurczaki...

włączcie mnie też w konf, to nawet jak nie będę mogła pisać, to przeczytam....

W związku z tym, że ta grupa służyła praktycznie tylko plotkowaniu w oparciu o wyniesione informacje z działu zamkniętego rozważam jej usuniecie.

Jestem za.W końcu zajmę się czymś pożytecznym a nie przesiadywaniem na BB i pisaniem głupot.

Bestyjo,proszę usuń i moje konto i wszystkie posty. Dziękuje

witam. miesiąc temu poprosiłam o usunięcie mojego konta, ale widzę, że jest nadal. więc postanowiłam napisać. ciekawa jestem tylko czy Marta wybrała imię dla maleństwa. ale nikt tu nie pisze... no i ciekawa jestem też jakie to informacje wynosiłam z zamkniętego, bo o to zostałam oskarżona. spotaknie u malgoss? śmieszne to. więcej na tym forum pisać nie będę, bo administarcja jest stronnicza. nie prześledzili całej sprawy od początku do końca tylko oparli się na jakichś slowach wyrwanych z kontekstu i oskarżyli. przykro mi też, że żadna z dziweczyn nie napisała do nas ani slowa z prośbą o wyjaśnienie, o zapytanie co się stalo... każda nas olała. uwierzyły adze i barmance zapewne... a z takimi ludzmi nie chcę mieć do czynienia. mam nadzieję, że sptkamy się na gg. bo chyba gg mi nie zbanują... ha ha ha! no i jeszcze jedno. mam nadzieję że administarcja śledzi uważnie tą grupę i przeczyta to. ich wątek na zamkniętym dziale z nazwy jest "ploteczki' - więc dlaczego tam plotkować wolno, a u nas nie??? tam na wątku używano wulgaryzmów - np w watku o odchudzaniu jest użyte haslo "nadpiździe" i to żadnej moderatorce nie przeszkadzało. a jak ja nie użyłam ani jednego brzydkiego słowa to i tak zostałam o to oskarżona!!! a przeprosin właśnie się doczekałam od barmanki. udowodniłam jej, że nie klęłam, więc uznała zapewne, że ją ośmieszyłam w oczach grupy i teraz się zemściła. na drugim zamkniętym majówkowym - patusia44 kiedyś utworzyła wątek "mamuśki wstąpcie na pogaduszki" i nie było tam nic poza szerzeniem plotek. to tam nazwano nas baleronami! i brała w tym udział moderatorka. wiec to było o.k. szkoda, że każdy - wszędzie - obmawiać można, ale tylko ja za to obrywam!!!

Marzenko masz rację ale moderatorki tu nie zajrzą i nigdy sprawa się nie wyjaśni a my będziemy te najgorsze

reklama
Do góry