reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

reklama
Jestem zła .Dałam PIT do rozliczenia i został rozliczony źle.Wczoraj Sławek go przywiózł a dzisiaj patrze i taki babol zrobiony ,ze aż miło. Wieczorem czeka mnie rozliczenie i przepisanie go na druk. Matko,od trzech lat kupuje drukarkę i jakoś nam do tej pory nie po drodze do jej kupna.

Monika - dzięki, że nie jestem sama! też uważam za fatalne! znasz się na Pitach??? dla mnie to czarna magia!!! kompletnie nie mam o tym pojęcia! zawsze mi koleżanka mamy rozlicza to cudo. w tym roku juz oddałam swój pit.

Kasiu - Mia Bem będzie miała rzeczywiście krótko i prosto:no:.

hej,

o matko, no przykro mi że wams ię nie podoba. Zobaczymy co będzie.

ja ukrywam się w łazience przed dziećmi. :-p

Marzenko, to kto ci pit wypełnia?

co do karmienia, serio nie wiem. ale zapytam położnej jak jutro przyjdzie.

i co wyszpiegowałyście z tą barmanką?

Kiedyś robiłam sama PITy ale później tak pomieszali,ze dałam sobie spokój.Dzisiaj musiałam poczytać o co biega i zrobiłam sama na kompie. Proste to jak drut.
Martuś, w łazience:szok:?

Marta czasami nic innego nie zostaje jak łazienka ha ha
ja tez się nie bawię w pity nie chce mi się nie to że nie umiem ha ha
już dawno go oddałam i czekam na kasę...
Mia ślicznie nie znacie się ha ha

reklama
Do góry