reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

Kasiu a u Was szybko zwroty wypłacają? Bo my jak mieliśmy parę złotych zwrotu we wcześniejszych latach to szybciutko dostawaliśmy, a w ubiegłym roku jak już za Młodą mieliśmy i ładnych parę stówek wpadło to ponad 2 miesiące czekałam...

reklama
Witam
Marzenko w zeszłym roku było bardzo szybko,zabaczymy teraz
Martuś a nic nie napisałaś o porodzie,to że ekspresowo to wiemy,a napisz coś więcej...

u mnie z rana humor ok.

Kasiu - super że tak cieplutko. :tak:

co do opisu porodu, to kasiu mi i tak głupio że ja tak ciągle o sobie...:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Poród szybko, choć nie tak szybko jak z Mają (chociaż też cięzko powiedzieć bo przez te fauszywe alarmy i strach że w końcu nie zdążę do szpitala poprostu wcześniej pojechaliśmy niż przy Mai).

bałam się że znowu mi powedzą że to fauszywy alarm, więc jak mnie zbadała położna i powiedziała że już 7cm, to mało się nie popłakałam z ulgi i szczęścia. :-p

M mi bardzo pomagał, i cały czas oglądaliśmy serial "przyjaciele" na laptopie. :-) :-D

no i tyle, bolało jak cholera, nie nacinali ani nic, wszystko w porządku.

to świetnie ekspresem a jaka duża się urodziła?? i jest w końcu imię???
Masz tu pisac o sobie nikt nie będzie miał nic przecie my nie confi...
To nasze miejsce gdzie mamy pisać własnie o sobie a o innych przy okazji ha ha

reklama
Do góry