reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

Po raz kolejny zajrzałam do wątku "Pani dziecko nie będzie zdrowe..." i płakać mi się chce,dziękujmy za Nasze piękne i zdrowe dzieci....

reklama
hej,

szybko opiszę jak Maja.

No więc: Maja uwielbia dzidziusia!! głaszcze po włoskach, przynosi zabawki (i denerwuje się że dzidziuś nie bieże ich do rączek), robi papa dzidziusiowi, "ściska" za rączki nóżki.
Jak przyszliśmy ze szpitala to nie mogła oczu oderwać od maluszka!

mnie ta reakcja zaskoczyła, bo wydawało mi się że Maja niezwróci wogóle uwagi na dzidziusia.

Nie wydaje się zazdrosna. Ale ja tęsknię trochę za Mają, bo teraz te pierwsze dni, wiadomo spędzam z nią znacznie mniej czasu. :-(

Martuś super, ze Maja tak zareagowała... słodkie to... a jak mówicie do Małej???

a z innej beczki - czy to tylko znowu ja się czepiam czy co... bo mnie nieco zirytował fakt, że taka Okruszek bite pół roku albo i więcej nie napisala nic na ogólnym, a jak chce kartki sprzedać to od razu do nas przyleciala. no ale pewnie ja się czepiam...

Wy wredoty, a czemu nie Monica? Zawsze można mówić na nią monigsan:-D.
Dobrze,ze Maja zareagowała dobrze ,miejmy nadzieje ,że nie zmieni zachowania.

No to i ja idę spojrzeć na otwarty:szok:

no przecież ja cały czas agituję na rzecz imienia Monica! Za chwiłę mi się za to oberwie... wiadomo wolałabym "Marzena" no ale za cholere ono anglojęzyczne nie jest...

Miałam się zapytać czy kupujecie używane rzeczy dla dzieci? Oglądałam wczoraj aukcje na allegro i widzę,że mają fajne oferty. O ile Tomek ma ciuchy po Mikołaju i kupuje mu nowe bardzo rzadko. W sumie to tylko z własnego widzimisię niż z potrzeby . Przejrzałam ostatnio ciuchy Mikołaja i na ciepłą wiosnę i lato to jest goły i wesoły. Aukcja z 48 szt poszła za 330 zl i były w niej łachy na wiosnę,lato i jesień.Dodatkowo były jeszcze dwie kurtki. Łachy z Anglii.

Mam kilka łachów z UK i chodził w nich już starszak a teraz Mikołaj i wyglądają jak nowe. Nasze krajowe to dawno byłyby wyrzucone.

reklama
ja tez mam kilka "łachów" z anglii. :-D ;-)
jak najbardziej kupuję używane. :tak:

też myślę o imieniu Monica. :tak: ale zobaczymy...

a gdzie Kasia?

p.s. nie podoba mi sie na otawrtym. :no:

a co ze spotkaniem u Małgoss??

Do góry