reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

Dzięki Moni,jak miło że ktoś tam daleko myśli czasem o tobie ;)
Filip miał jakomś koszmarną noc między 12 a 4 popłakiwał co 20 minut oszalec mozna
Poza tym nie za ciekawie...ostatnio zbyt wczesnie cieszyłam się z pracy M,po tygodniu pracy facet,którego miał zastąpic postanowił zostac jeszcze miesiąc i znowu jesteśmy w punkcie wyjścia ja już czasem nie mam siły do tych codziennych problemów.....
Nasmeciłam i już mi lepiej...

reklama
a co do spotkanie u Malgoss to sprawa ucichła wszystkie mają jakis tam czas do zadeklarowania śmiech na sali.....

Kasiu ,kurcze to się porobiło:-(.Tamten facet tez nie poważny. Sam nie wie co ze sobą zrobić.
M miał juz podpisana umowę?Wydaje mi się,że tak.
Fifisiowi nie wychodzą czasem ostatnie zęby?

Powiem Ci ,ze wkurwiają mnie tacy ludzie. Nikt nie myśli o tym który się starał o pracę i o jego rodzinie.Wszystko legnie w gruzach bo wielki pan zmienił zdanie.

miał podpisać tą umowę właśnie w poniedziałek,a facet miał wyjechać za granicę,może coś nie wyszło...najgorsze jest to że zbliża się komunia i nie wiem co będzie ach szkoda słów
a może i zęby faktycznie nie pomyślałam
Martus a jak panna "M" opowiedz coś,jak śpi jak je,karmisz ??a to że twój M kochany to już My wiemy ;)

No własnie najgorzej,ze komunię nie przełożysz a kasę trzeba skądś wziąć . Pożyczki z banku nie możecie wziąć?

wziąść mogę tylko ja się martwię z czego ja spłacę

A jak dzieci Wasze zniosły przestawienie czasu

Kasiu,popatrz po bankach może znajdziesz taka pożyczką której pierwszą ratę będziesz mogła zapłacić za trzy miesiące. Będą święta więc może puszczą jakąś ciekawa ofertę. Wikuska na komunię pewnie dostanie trochę kasy to pożyczysz od niej jak nie będziesz miała.
U nas zmiana czasu przeszła niezauważalnie

Powiem Ci ,że ja jestem w takiej samej sytuacji jak Ty. Jak u nas się coś pokręci to ja nie mam na kogo liczyć bo u moich najbliższych też się teraz posypało. Niby mój brat jest w Irlandii i ma kasę ale do niego bym nie zadzwoniła. Załatwiłam u niego pożyczkę dla dwóch osób z naszej rodziny i nikt mu nie oddał.

reklama
Do góry