reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

pewnie powinny. tylko sorry, ale tłumaczenie darii dlaczego się rozstali jest moim zdaniem... głupie.
a ze spaniem to dziś chyba taki dzien. Nati o 11 tarła oczy jak cholera, więc ją położyłam. i też zasnęła momentalnie!

reklama
He he ,fajne te wasze dzieci. Mój wstał o 6 i jeszcze łazi. Na bank nie będzie chciał usnąć bo jak do tej pory nawet nie chce poleżeć.

ja też chce wiedzieć jaki powód rozstania... ;-)

No więc - najpierw mały wstęp: Maja jest z 05.05. M powiedział że śmiesznie by było jakby teraz był 3.03 (i faktycznie wtedy byliśmy w szpitalu pierwszy raz :dry: ) a teraz jest szansa na 4.04. :dry:
jak nic się nie ruszy - to 3-5.04 kładą mnie do szpitala na wywołanie.

Jak na razie główka oczywiście niziutko. (kobieta nawet dotknęla) :dry:
3cm rozwarcia (i co z tego :dry:)

i tyle, nie wiadomo czemu dziecko nie chce wyjść mimo tylu skórczów. Aha z dzieckiem wszytsko w porządku.
czyli w skrócie - już dawno pownno się urodzić... ale siedzi i czeka... :dry:

daria powiedziała, że jej się już po prostu ten związek znudził... mówi, że Przemek jest dobrym człowiekiem i wogóle, ale jej się znudziło. no sorry, ale dla mnie to nieco głupie.

reklama
Do góry