reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

Monika co do paliwa,zanim ją wziełam to to ustaliłyśmy a co to ja instytucja charytatywna ha ha ha
a co do spatkań,nie ma impulsywności niby każdy chce ale coś konkretnie to nic nie działają i tak w kółko

reklama
Wiecie co!!! Szukałam tego posta Joli o kapciach Befado i dopatrzyłam się ,że Joli bratanek ma powikłania po szczepionce MMR.

no coś ty Monia!!!! :szok: ale co dokladnie?

ja mam doła, już zaczyna się o siebie martwić, bo jest coraz gożej... :-(

Martuś dokładnie to nie wiem. Mały gorączkował i bodajże skończyło się szpitalem. Zobacz sobie w postach Joli ,chyba z wczoraj.

Martuś ,a o co dokładnie się boisz?

wiesz co Monia, boję się że to nie przejdzie. I że bedzie jeszcze gożej. A mi jest ciężko z takim moim samopoczuciem. nic mnie nie cieszy, martwi mnie wiele rzeczy i o ile jeszcze jakis czas temu patrzylam na te zmartwienia z nadzieją, o tyle teraz zaczynam coraz bardziej wszytsko na czarno widzieć. :-(

no tak się nazbierało Marzenko, ta zima, ta ciąża, problemy z pracą = kasą, do tego kwestia podróży do Pl latem - to też same problemy i KUPA kasy!, do tego ten fauszywy alarm mnie rozwalił totalnie, :-( tak bardzo już bym chciała żeby było po... :-(
no i wymiękam psych...

ej no Martuś głowa do góry! już bliżej niż dale! zobaczysz jeszcze kilka dni i maleństwo przyjdzie na świat! ja wiem, że ta końcówka jest już męcząca, ale to ostatnie dni! a wiosna też już tuż tuż. już jest coraz cieplej i ładniej. zobaczysz, że Meg czeka właśnie na wiosnę. obie nadejdą razem!!! a problemy z pracą i kasą... wiem, że to zawsze największa bolączka. szkoda, że nie da się bez kasy żyć... ale wierzę, że i ten problem niedługo się rozwiąże. myślałam, że u Was łatwiej o pracę. ale zobaczysz - wiosna się już zaczyna, zaraz na świecie pojawi się maleństwo i praca też się wówczas znajdzie!

reklama
Marta a czy Ty masz jakiś kontakt z Jolą?
Czemu przestała z naim pisać?
ja wiem, że kiepsko się dzieje na majówkach i każda szuka innego miejsca, ale czasmi można by coś skrobnąć...

Do góry