reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

bo z kim ona pojedzie raczej ślubny się nie pali do tego a poza tym za wysokie progi to towarzystwo dla mnie

reklama
Mallgoss imprezę robi? Jak Wy ją odbieracie? Ja mam wrażenie ,że to straszna sztywniara. Aga chce jechać na pomorze?Ona prędzej chce się spotkać z Confi.

no Malgoss coś tam wspomiała o jakimś spotkaniu i że zaprasza do siebie. więc aga już snuje plany spotkania majówek u malgoss, że można by kilka domków wynając i spędzić razem kilka dni albo nawet i tydzień. i co majówki na to?

ciekawe czy malgoss będzie miała dla nich wolne domki. w końcu zaczyna się za chwilę sezon i ludzie już planują i zamawiają wczasy. więc musiałyby decydować się już! wiadomo odkąd aga wróciła do pracy to nie musi liczyć na łaskę męża czy Kasi i ma kasę, ale cikawe czy taka confi, która pewnie się zdrowo wypompowała będzie teraz miała forsę na takie wyjazdy. tsarina niby "krzyczy", że ona też chce się spotkać. ciekaw że do lędzin 100 km nie przyjechała a teraz jak też są bez forsy - pojedzie na pomorze, tak?

reklama
Do góry