reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

teraz mamy tą grupę i możemy się w końcu spokojnie pożalić i coś sobie poopowiadać. i przynajmniej wiem, że zaraz turbodymoconfi nie wpadnie z zupełnie czymś innym!

reklama
i chętnie wysłucham Was, a nie problemów slonkaonline, że nie będzie piła kawy w ogródku i robiła grilla... a potem będzie miała pretensje, że nikt nie wsparł jej w chorobie!

dokładnie Marzenko
Ja też nie umiem/nie chce odpisywać często na poważne problemy jak np.bohaciefka która jest ubóstwiana ja sobie nie radze z własnym życiem to nie będę pisała komuś "dobrych" rad

no własnie - wpierw trzeba swoje życie mieć poukładane od a do z, żeby komuś radzić. a jak bym chciała na poważne tematy gadać to sobie jakegoś psychologicznego forum poszukam i tam się wyżyję. tu chcę po prostu relaksu! a o problemach mogę posluchać Waszych - bo jesteśmy ze sobą bliżej... sorki, ale co mnie interesują problemy Niny27, która napisze coś od wielkiego dzwona i jeszcze za chwilę pousuwa swoje posty... po co mi ktoś taki do szczęścia potzrebny?

ha ha ha!
z tego co wiem Nina usuwała posty. nawet jak dodała jakieś zdjęcia to potem je usuwała. nie wiem po co. wejdz na wątek zdjęciowy na zamknietym i sobie zobacz

no i po co wątek zamknięty skoro potem usuwa się to się napisało. to równie dobrze można na otwartym pisać, bo w ogóle można całego posta usunąć, a na zmkniętym tylko moderatorzy mgą usunać, więc po takim usuaniu i tak ślad zostaje - zazwyczaj w postaci 3 kropek. bez sensu, po co w ogóle pisać cokolwiek...

reklama
a ty marzenko jak mode nie widzisz posta przed takim edytowaniem bo aga kiedyś pisała że i tak widzi co tam było???

Do góry