reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Hallo

Kasiu a mam pytanie - jak nie chcesz to nie odpowiadaj - ale jak jechałyście do lędzin do sylwii to aga się dorzuciła do paliwa?

reklama
Tsarina to zawsze pierwsza dyskutuje a potem się wycofuje.Niech zabierze ze sobą swoją ukochaną przyjaciółkę slonko

:-D

Marzenka ma rację, z kasą i wogóle.
Z tsarina ze najgłośniej woła, a potem ....
i wogóle.

Co do domków, to też masz rację Marzenko - wszystkie by chciały "za darmo", a oni w końcu z tego żyją!

Tsarina to mi śmieszy ze swoimi akcjami typu,,Iza Mirka robi.....'' a zaraz sto postów ,że inne dzieci robią to od dawna:-D

ha ha ha! no to rzeczywiście jest dobre! nawet mój leniwiec ją czasmi wyprzedza!!! ot chociażby z tym otwieraniem drzwi. a jak ona to wtedy napisała! że Iza Mira zrobiła ogromny skok - że sama drzwi sobie potrafi otworzyć! Kurcze a taka wysoka jest to już dawno to powinna była zrobić! Nati naciągała się jak guma, żeby ttylko do klamki dosięgnąć. teraz już jej łatwiej, bo wyższa.
co do spotkania to faktycznie może w przyszłym roku! w ubiegłym roku też miałyśmy zlot w wakacje zrobić! ileż gadania było! ile miejsc wymyślałyśmy! no i spotkałyśmy się z mam niki u sylwii...

reklama
Ja jakoś nie mogę uwierzyć w to ,ze niespełna dwuletnie dziecko prowadzi dialog z dorosłym tak jak 4,5 letnie dziecko.To,że coś się nauczy mówić i powtórz to tak mogę uwierzyć ale w resztę to już nie.

Do góry