reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

reklama
Tsarina, jest taka cichociemna

Kasiu, Ty nie dziękuj bo nie ma za co. Podziękuj swojemu Fisiowi, że się tak super rozwija. Mój Tomi to by z Marzeni Nati pogadał. Ona by mówiła ,,fajnie ,nie'' on ,,brawo,brawo'':-D.

ha ha ha

Kasiu na razie nie mam żadnego kontaktu z darią i sylwią. na bb ich nie ma, a smsów pisać nie będę. czasmi mam wrażenie, że się narzucam już z tymi prfopozycjami spotakań, bo ja rzucam terminami, a one potem odwołują. więc tym razem czekam na ich ruch. jakiś czas temu zapytałam je na bb czy 23 marzec aktualny, ale odpowiedzi brak... pożyjemy - zobaczymy. ja już nie pytam. one nie pracowały, a i tak wiecznie czasu nie miały. a teraz jak daria pracuje to już w ogóle marne szanse...

widzicie - tylko o spotkaniu wspomniałam to Daria się pojawiła... przypadek czy też czytuje??? ja tylko nie kapuję o co im tam z Przemkiem chodziło. dziwne to jakieś dla mnie było... ale nie wypytuję. Daria jest fantastyczna! ale jakiś ten układ między nimi dziwny był...

a Iza jeszcze mówi "ooo pociąg jedzie":-D:-D:-D

reklama
czytałam właśnie wątek o amniopunkcji ostry spór tam był...że ludzie musza stac przed takimi wyborami to jest okrutne

Do góry