reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Hallo

reklama
Kasiu, mi też szczęka opadla!!!!!!!! wrzuć na otwarty!!!

ciekawe że Tsarina tak dużo mówi o zdolnościach Izy, anigdy filmiku nie wrzuciła.....

dziekuję kochane muaaa
a S właśnie rozbiera altanke na na działce i znalazł a'la stryszek i literaturę z przed 80 roku,może jakiś skarb znajdzie ha ha ha

hallo babole! ale żeście się rozpisały dziś! Kasiu nie mam gdzie filmiku obejrzeć. mój komp rzęzi, a w pracy najlepszy komp padł! i to z całą księgą inwentarzową! jutro ma fachowiec przyjść do niego. bosz żeby tylko coś zrobił, bo się pochlastam!!! teraz piszę z takiego uczniowskiego kompa, ale ten to dopiero tragedia jest, więc o jakichkolwiek filmikach mowy nie ma!
Monika - Nati nosi różne rozmiary ubrań... zależy od firmy. wiadomo. ale z h&m to te na 86 są już przykrótkie, raczej już na 92. znowu w carrefour kupiłam jej wczoraj bluzkę na 98... więc ciężko jednoznacznie odpowiedzieć. A zdjęcia są super! oni faktycznie na aniołków wyglądają!!! ale fakt pozostaje faktem - przystojni są! będą Ci się laski po domu kręciły!!!

co ja to miałam jeszcze dodać - póki mam czas...
dziewczynki Joli rzeczywiście wyładniały! w końcu robią się podobne do mamusi!
aga km to chyba faktycznie się boi co by któraś do nie nie napisała...
tsarinie też nie wierzę. nawet do sylwii nie przyjechała, a miała z krakowa nie tak daleko do katowic przecież. no, ale wówczas miałybyśmy czarno na białym jaka jest iza mirka

reklama
Do góry