reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

reklama
Kasiu, mi też szczęka opadla!!!!!!!! wrzuć na otwarty!!!

ciekawe że Tsarina tak dużo mówi o zdolnościach Izy, anigdy filmiku nie wrzuciła.....

dziekuję kochane muaaa
a S właśnie rozbiera altanke na na działce i znalazł a'la stryszek i literaturę z przed 80 roku,może jakiś skarb znajdzie ha ha ha

hallo babole! ale żeście się rozpisały dziś! Kasiu nie mam gdzie filmiku obejrzeć. mój komp rzęzi, a w pracy najlepszy komp padł! i to z całą księgą inwentarzową! jutro ma fachowiec przyjść do niego. bosz żeby tylko coś zrobił, bo się pochlastam!!! teraz piszę z takiego uczniowskiego kompa, ale ten to dopiero tragedia jest, więc o jakichkolwiek filmikach mowy nie ma!
Monika - Nati nosi różne rozmiary ubrań... zależy od firmy. wiadomo. ale z h&m to te na 86 są już przykrótkie, raczej już na 92. znowu w carrefour kupiłam jej wczoraj bluzkę na 98... więc ciężko jednoznacznie odpowiedzieć. A zdjęcia są super! oni faktycznie na aniołków wyglądają!!! ale fakt pozostaje faktem - przystojni są! będą Ci się laski po domu kręciły!!!

co ja to miałam jeszcze dodać - póki mam czas...
dziewczynki Joli rzeczywiście wyładniały! w końcu robią się podobne do mamusi!
aga km to chyba faktycznie się boi co by któraś do nie nie napisała...
tsarinie też nie wierzę. nawet do sylwii nie przyjechała, a miała z krakowa nie tak daleko do katowic przecież. no, ale wówczas miałybyśmy czarno na białym jaka jest iza mirka

reklama
Do góry