reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

a hymor mi się poprawił bo w końcu byłam u fryzjera i spędziłam tam prawie 4 h ....oj musiało być już ze mną nie ciekawie jak fryzjerka tak się nad moimi kłaczkami popieściła:szok::-D w niedziele znowu ją odwiedzę niech mnie uczeszę coby klisza nie pękła bądź płyta w kamerze:errr:

Dobra nie smęcę wam juz i tak nie czytacie pa

reklama
Tomkowi jak zabierają zabawkę na placu zabaw to krzyczy i mach rękami. Fajne miny przy tym robi. Prześmieszny jest.

Co do komunii to Ci się nie dziwie bo sama bym się stresowała. Mikołaj idzie we wrześniu do szkoły a ja już przeżywam jak mrówka okres

Co robiłaś z włosami. Domyślam się,że farbowałaś. Ile kosztuje taka przyjemność? Ja już od lat sama farbuje i robie sobie pasemka.

Tomcio przynajmniej krzyczy a mój patrzy i mówi oddaj to Filipa i czeka grzecznie a ten co zabrał już strzałeczkę zrobił ha ha ha
negocjator i dyplomata z niego rośnie

reklama
troche się wkurzyłam bo wiecie że nie robię imprezy sama tylko z siostrą S bo nasze dziewczyny idą tego samego dnia a mamy tą samą rodzinę ,no prawie tą samą ...bo z mojej strony będzie tylko sis z synem a z ich strony czyli Magdy(tak ma na imię sis S) teście jakaś jeszcze rodzinka i w sunie 8 sób.A wspólnych 21.Mniejsza o to.I Magda zaczyna marudzić że za drogo że za tą cenę zrobiła by 2 komunie itp.Dodam że to ja wybrałam lokal i wcale nie zmuszałam do wspólnej imprezy ona zawsze robiła wszystkie takie u siebie w domu,a ja się nie chciałam w to bawić.Pozatym komunia mojego dziecka w czyimś domu mi nie pasowała.Więc jak mi się wydawało lokal był najlepszym kompromisem i ona się zgodziła więc po co teraz te wonty tym bardziej że lokal był zamówiony już od 2 lat...
dobra wygadałam się nie wiem czy rozumiecie coś z tego bełkotu ale mi lepiej

Do góry