reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

reklama
Po co ona się tak buntuje? Niech je oleje bo po co się stresować. U nas dopiero od wczoraj zrobiło się ciepło.

poza buntem ma także matury i czasu brak a także zaraziła się twoją grą coś tam hoduje farma czy coś tam nie interesują mnie takie zabawy ;)

Monia żyję, ale od 2 dni sama jestem bo M w Londynie siedzi. więc padam na twarz z dziećmi. Na szczęście dzis w nocy wraca.

Kasiu, najważniejsze żebyś ty byla zadowolona z butów.

gdyby Mi, nie byla taka słodka to bym już dawno padła. jak ona się cudnie uśmiecha do mnie. normalnie rozpływam się...:rolleyes2::rolleyes2:

Ładny chłopiec z Mikołaja. Na serio.Starszak się pyta co to za dinozaur wystaje z kurtki.Foto prosi w wolnej chwili.
Maja się bardzo zmieniła .Nie poznałabym jej. Jakie włoski ma kręcone. Aniołeczek z loczkami.

Martus, mała Mi nie jest czasem do Ciebie podobna? Śliczna czarnulka.

Bosze , a jaką Ty masz figurę!!!

Świetne zdjęcia a te z plażą do po zazdroszczenia.

Kaśka ,co nic nie piszesz? Nie wierze ,ze dzisiaj nie zajrzałaś.

reklama
Do góry