reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

reklama
ale to zależy czy jest odklejanie czy stulejka bo stulejke trzeba operować . nie pamietam jak to jest dokładnie ale na tym filmie lekarz pokazywał i tłumaczył

ale nawet w tym artykule co dałaś mówią że po 3 roku życia napletek odprowadza się czyli powinnam zaczekać zobaczymy

Ja nie włącze bo mi net muli. Ja też uważam ,ze Tomi ma stulejke bo wiem jak wygląda przyklejona skórka.Ja się wstrzymam bo u nas nie ma zapaleń ani problemów z sikaniem wiec po co usypiać dziecko_O ile pamietam to ten lekarz z filmu mówił,że takim zabiegiem krzywdzimy dziecko. Obejrzę jak net zacznie działać.

a już na bank jak będę szła na bilans żeby podyskutować z lekarzem. Ja bym poszła do chirurga ale u nas nie ma dziecięcego. Muszę jechac 20 kilometrów do szpitala dziecięcego a bez auta to troche kłopotliwe . Zobacze co powie pediatra bo nasz pediatra to facet

u nas jest baba ale bardzo pilnuje tych spraw chłopięcych i przy każdej wizycie,szczepieniu sprawdzała czy coś się tam zmienia

reklama
Do góry