reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

reklama
Muszę to jeszcze raz obejrzeć.Mój lekarz na bank mnie wyśle do chirurga.Jak byłam z Mikołajem to chirurg nie kazał nic z tym robić. Nawet nas ostrzegał przed takim zabiegiem. Tyle,że tu jest tylko przyklejony kawałek skórki a nie zakryty cały siusiak.
Mojego Sławka bratanek ma 5 lat i nic z tym nie robią.Powiem Sławkowi żeby podpytał co ich lekarz mówił. Podejrzewam,że kazał zostawić bo Grześ miał wodniaka jąder i miał operacje więc by to mu zrobili za jednym zamachem.

Co do butów to i ja nie kupuje wysyłkowo.

Muszę to jeszcze raz obejrzeć.Mój lekarz na bank mnie wyśle do chirurga.Jak byłam z Mikołajem to chirurg nie kazał nic z tym robić. Nawet nas ostrzegał przed takim zabiegiem. Tyle,że tu jest tylko przyklejony kawałek skórki a nie zakryty cały siusiak.
Mojego Sławka bratanek ma 5 lat i nic z tym nie robią.Powiem Sławkowi żeby podpytał co ich lekarz mówił. Podejrzewam,że kazał zostawić bo Grześ miał wodniaka jąder i miał operacje więc by to mu zrobili za jednym zamachem.

Co do butów to i ja nie kupuje wysyłkowo.

widzisz a u nas w szpitalu to sądzą że im szybciej się to zrobi tym lepiej i właśnie jeśli chodzi o odklejenie to robią to ambulatoryjnie a jeżeli coś jeszcze ze stulejką to już do szpitala

no właśnie jeszcze nie byłam ale wolałabym żeby tego teraz nie robili bo do tego trzeba uśpić. Ja strasznie boję się narkozy u takich małych dzieci.

no właśnie jeszcze nie byłam ale wolałabym żeby tego teraz nie robili bo do tego trzeba uśpić. Ja strasznie boję się narkozy u takich małych dzieci.

reklama
kuzynka miesiąc temu robiła synkowi to odklejenie mówi moment i juz pięknie schodziło na drugi dzień

Do góry