reklama
qraa
Fanka BB :)
Dusienka - na poczatku tez takie mialam wrazenie, teraz jest lepiej bo mnie kojarzy, ale nie chcialo juz mi sie zmieniac. No i akcja ze nie ma z nia kontaktu zeby sie o cos zapytac, tylko od razu mam jechac do szpitala... A szpital w chrzanowie kazda bzdurna rzecz lubi sporo obserwowac....
Elutka - ja mam takie same szanse na swieta jak ty:-) u mnie termin po swietach i cos czuje ze moze styczen nawet wypasc. Wszystko dluuugie i zamkniete:-) ale sie zobaczy:-)
Elutka - ja mam takie same szanse na swieta jak ty:-) u mnie termin po swietach i cos czuje ze moze styczen nawet wypasc. Wszystko dluuugie i zamkniete:-) ale sie zobaczy:-)
Elutka, też mam. Ja bardzo dużo sie zastanawiałam kogo wybrać na prowadzącego i mi polecono dr Kołodziejskiego i póki co jestem zadowolona. Chyba aż za bardzo sie przywiązałam, bo jak tydzien temu powiedział mi że wyjeżdża, to sie przeraziłam, że co to bedzie jak akurat zacznę rodzić a jego nie będzie, bo tak to zawsze był pod telefonem i mogłam do niego dzwonić jak miałam jakies pytania/watpliwości. No niby wraca w okolicach mojego TP ale moge urodzić wcześniej w sumie w razie w to rożne scenariusze mam z nim przegadane wiec wiem jak mam postępować, co robić, gdzie sie zgłaszać itp. takze w sumie jak teraz o tym myśle to chce juz rodzic i nie musze na niego czekać...
Kołodziejski jest świetny to prawda :-) osobiście akurat do niego nie chodzę, ale leżałam z dziewczyną która do niego chyba z Tarnowa przyjezdzala i była bardzo zadowolona :-) zresztą na obchodach było widać, że jest konkretny ;-) myślę, że nawet jeśli go nie będzie w szpitalu jak tam przyjedziesz będzie ok... ;-);-)
Qraa no plan awaryjny trzeba mieć szczególnie w twojej sytuacji ;-)
Dusienka wszystko się może zdarzyć :-) mogę wylądować wcześniej albo i przenosić. Ponoć bywają przypadki, że z większym rozwarciem kobiety rodzą po terminie
Ajc...sorki za post pod postem ale w telefonie nie mam.jak skleic
Dusienka wszystko się może zdarzyć :-) mogę wylądować wcześniej albo i przenosić. Ponoć bywają przypadki, że z większym rozwarciem kobiety rodzą po terminie
Ajc...sorki za post pod postem ale w telefonie nie mam.jak skleic
slonkoonline
Mama Juleczki
Myślę, że nie. To nie USA niestety! Zaczną od tego, że założą mi cewnik pierwszego dnia, o ile w ogóle pierwszego dnia dadzą. Później test oksy i jak to nie pomoże to końska dawka oksy. Nastawiam się na minimum trzy dni. Chyba, że trafię na jakiegoś ludzkiego lekarza i skróci całą procedurę.O w srode mowisz to bedziemy razem rodzic :-)
No nie będę dziękować, żeby nie zapeszyć. Chciałabym, żeby jutro coś tam się narysowało. Chociaż przepowiadajace....nooo Kochanaaa! nie strasz.. trzymam kciuki żeby wszystko poszło ładnie i pięknie
reklama
m-s
Fanka BB :)
Kochane ja mam termin wedlug miesiaczki mam za 5 dni czyli na 2 grudnia. A jak do 10 nie urodze to na odział:-))od poniedziałku zaczynam 40 tydzien