reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2014

Na 6tego z pierwszych USG, a z zasady negellana na 9tego. Takze raczej początek grudnia.

Skoro planujesz znow tam rodzic to masz raczej dobre zdanie?

Dzisiaj byłam na kotroli u stomatolog i babka tam dwójkę urodziła najpierw jak sie zaczynał remont, potem jak trwał i generalnie tez polecała to miejsce. Podniosła mnie na duchu tuż przed ;)

reklama
Tak, tak... Ja w dwupaku nadal. Poniekąd z tego powodu mam lekki spadek formy i siedzę sobie cichutko.
Jutro mam wizytę w szpitalu na KTG i lekarz będzie ustalał dalszy plan. Myślę, że w środę wyląduje juz na wywołanie, jeśli oczywiście nic się samo nie wydarzy.

O w srode mowisz to bedziemy razem rodzic :-)

Dusienka to faktycznie tuż tuż ;-) ja mam niby na 2.01(już pisałam), ale po ostatnich przygodach i małej obserwacji na Kopernika dano mi do zrozumienia, że może być wcześniej :-)
Ja jestem zadowolona z tego szpitala :-) wszędzie można trafić na opryskliwy personel itd. Porodowka jest odnowiona, sale popoprodowe też i najważniejsze bardzo dobra kadra specjalistów i oddział neonatologiczny w razie w :-)

Hehe dlatego mam trzy scenariusze w zaleznosci od pory dnia i tego czy bede akurat sama w domu czy nie, no i czy mnie przyjma na Kopernika, bo slyszalam ze czesto odsylaja do innych, jesli nie ma przewidywanych problemow. A w swieta patologia moze byc zapelniona:-\ bo jesli cokolwiek komus sie dzieje to nie do swojego lekarza, tylko od razu do szpitala. Moja lekarka niby tam pracuje, ale jakos nie licze na jej pomoc...

reklama
Tak, tak... Ja w dwupaku nadal. Poniekąd z tego powodu mam lekki spadek formy i siedzę sobie cichutko.
Jutro mam wizytę w szpitalu na KTG i lekarz będzie ustalał dalszy plan. Myślę, że w środę wyląduje juz na wywołanie, jeśli oczywiście nic się samo nie wydarzy.
nooo Kochanaaa! nie strasz.. :p trzymam kciuki żeby wszystko poszło ładnie i pięknie :)

Do góry