reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Ja już po wizycie. Musiałam powtórzyć badanie moczu, bo jest podejrzenie infekcji. Ciekawe co z tego wyjdzie... Przełożyłam usg polowkowe z 22 lipca, na 23 bo mam wtedy klinikę i bez sensu jeździć dwa dni z rzędu ;-)

Mama trzymaj się. Aż brak słów.... :-(
Agrafko ja miałam ostatnio sen, że mój synek wypadł z okna! Masakra :-/ Będę trzymać kciuki za dobre wyniki badań! :-)

Madzia ja mam tabletki w pogotowiu, bo dziećmi i domem trzeba się zająć, więc kiedy ból nie daje żyć jakoś się ratuje :-/

Ulenko właśnie mi przypomniałas o zupie pomidorowej. Chyba jutro na obiad zrobię :p

reklama
Cześć dziewczyny. Od soboty nie miałam internetu. Samego neta mi nie brakowało, ale tęskniłam za Wami, a BB na telefonie to nie to samo. Postaram się Was nadrobić, choć nie wiem czy to możliwe :-D

Cześć dziewczyny!

Ja siedzę w pracy u już nie mogę. Taka jestem znurzona i senna , że szok. Mam już tak od ok. 2 tyg., codziennie mam kryzys w pracy i najchętniej poszłabym spać…

Zanag – współczuję atmosfery w pracy… Ja mam zamiar pracować do końca sierpnia.

Kama – to dobrze, że wszystko z dzidzią ok. To teraz się oszczędzaj, odpoczywaj i dbaj o siebie i dzidzię.

Magda – współczuję bólu głowy. Mnie męczyły w poprzedniej ciąży takie mocne, choć na szczęście nie tak często.

Cypryda – powodzenia na wizycie!

dziewczyny Łukasz przyszedł wcześniej z pracy i już wychodze z domku i jade do gin. trzymajcie mocno kciuki Kochane. Dam znać tak szybko jak bede tylko mogla. Buziole.

Estranea ją nie wiem czy ją nie mam coś z ciśnieniem. Z córka miałam całą ciąży 120/80 rewelacja. A teraz w 9tc 118/70 a w 13tc 114/73 mierzone elektronicznym. Pamiętam jak pracowałam u starszej pani i ona miała i zwykły i elektroniczny i ten elektroniczny zawsze dawał zakłamany wynik. Kiedyś jej wyszło 160/ 90 przy takim ciśnieniu to normalnie prawie zejście. Zmierzylam jej analogowych i miała 130/70.
Ale zamówiłam już tak najzwyklejszy. Będę mierzyla w domu.
A potem stetoskop przyda się do przesłuchiwania dzidzi

Co za lenistwo mnie przesladuje.. i kicham a kataru brak....

Ula na pewno wrocisz z super wiesciami ;-) moze juz nam powiesz kto mieszka w brzuszku :-)

Wykopcie mnie do kuchni bo szaszlyki same sie nie zrobia....

reklama
Witam sie pop przerwie, jestem wyczerpana, trzy dni pakowania I sprzatania aby dom wygladal ladnie na zdjeciach do sprzedazy.... Kregoslup mnie boli niesamowicie ledwo sie ruszam, na szczescie najgorsze za nami I sobie moze troche odpoczne :)

Czy ktos juz czyje ruchy? Ja w jeden dzien cos czuje a w nastepny nic.... Juz sie zaczynam niepokoić.

Mama bardzo mi przykro
[*]
[*]

Do góry