reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

reklama
Hej dziewczyny:-)

3 raz piszę i coś mi się aplikacja w telefonie zatrzymuje....Wrrrr

Jak zwykle jadę z dziewczynkami do szkoły. Mam dziś wizytę w szpitalnej klinice. Nic takiego. Muszą moje cukry pooglądać. Jutro idę znowu oddać krew na prenatalne. W ogóle mam tyle wizyt w ciągu najbliższych 2 tygodni ze sobą i dziećmi, że nie wiem jak wyrobię, a do wakacji jeszcze daleko :-/

Olushia Mama miała termin początkiem grudnia :-(

Jopal znowu się z Tobą zgadzam. Dobry troll i do zamkniętego się dostanie ;-)

Evi przykro mi z powodu tamtej sytuacji z trolem :-(

Ulenko kciuki za wizytę! Taaaaaakie ogromniaste :-)

Cypryda również za Ciebie kciukasy! Czekamy na wieści :-)

Paulina powodzenia i dla Ciebie! Torcik super. Sama robiłaś?

Siedzę w pracy i od rana odliczam od 10 w dół próbując się uspokoić i nie wybuchnąć... Czy naprawdę muszą mi teraz dokładać nowe rzeczy, gdy mogę pracować przed monitorem tylko 4h? :( Normalnie ich pogięło. Człowiek się stara, w tyg wszystkiego odmawia by mieć siłę pracować, tylko pracuje, je i śpi a i tak przychodzi ciągle zmęczony a oni mi jeszcze pod górkę :(
Coraz bardziej zazdroszczę koleżance, która od razu wzięła L4. Przynajmniej się nie denerwuje...

No nic, wyżaliłam się, wracam do pracy...
Mam nadzieję, że Wam dzień przyjemniej leci :)

Kurczę, nie chcę jeszcze... myślę że zdążę się nasiedzieć w domu...
Nie mam jak Wy rodziny na karku więc uważam że spokojnie mogę popracować, chociaż do 6-7 miesiąca. Wq mnie trochę nastawienie niektórych osób i tyle. Ale też rozumiem, bo inni mają teraz nadgodziny i soboty w pracy a ja fory.

Hej Kochane :-)

Wstyd sie przyznac ale sie dopiero obudzilam :-p ostatnio tak dobrze mi sie spi mimo latania na siku do wc hihihi :-D

Anulka gratuluje 5 ;-) podziekuj Szymusiowi Kochana :-D ciekawe czy moje male pokaze w poniedzialek ;-) fajnie by bylo bo moglabym sie do niego jakos konkretniej odnosic :-D

Madzia ja tez ja w czwartek tez sie ide kluc na poniedzialek ;-)
Co do trolli to prawda jest ze dobry troll wszedzie sie dostanie... na staraczkach mialtsmy sytuacje ze zaufana wedlug nas osoba sie nim okazala wiec zawsze jest ryzyko.

Dobra trzeba ruszyc dupe i nakarmic dziecko ;-) co dzis tobicie na obiad pysznego? Ja dzis zrobir szaszlyczki i do tego frytki.

Zanag i słusznie. Ja zawsze chciałam jak najdłużej pracować w ciąży, ale jednak wyszło inaczej. Wiem jednak, że gdybym czuła się lepiej na pewno bym pracowała. Obyś miała jak najmniej stresu w pracy :-)

reklama
Do góry