reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

reklama
Hej dziewczyny:-)

3 raz piszę i coś mi się aplikacja w telefonie zatrzymuje....Wrrrr

Jak zwykle jadę z dziewczynkami do szkoły. Mam dziś wizytę w szpitalnej klinice. Nic takiego. Muszą moje cukry pooglądać. Jutro idę znowu oddać krew na prenatalne. W ogóle mam tyle wizyt w ciągu najbliższych 2 tygodni ze sobą i dziećmi, że nie wiem jak wyrobię, a do wakacji jeszcze daleko :-/

Olushia Mama miała termin początkiem grudnia :-(

Jopal znowu się z Tobą zgadzam. Dobry troll i do zamkniętego się dostanie ;-)

Evi przykro mi z powodu tamtej sytuacji z trolem :-(

Ulenko kciuki za wizytę! Taaaaaakie ogromniaste :-)

Cypryda również za Ciebie kciukasy! Czekamy na wieści :-)

Paulina powodzenia i dla Ciebie! Torcik super. Sama robiłaś?

Siedzę w pracy i od rana odliczam od 10 w dół próbując się uspokoić i nie wybuchnąć... Czy naprawdę muszą mi teraz dokładać nowe rzeczy, gdy mogę pracować przed monitorem tylko 4h? :( Normalnie ich pogięło. Człowiek się stara, w tyg wszystkiego odmawia by mieć siłę pracować, tylko pracuje, je i śpi a i tak przychodzi ciągle zmęczony a oni mi jeszcze pod górkę :(
Coraz bardziej zazdroszczę koleżance, która od razu wzięła L4. Przynajmniej się nie denerwuje...

No nic, wyżaliłam się, wracam do pracy...
Mam nadzieję, że Wam dzień przyjemniej leci :)

Kurczę, nie chcę jeszcze... myślę że zdążę się nasiedzieć w domu...
Nie mam jak Wy rodziny na karku więc uważam że spokojnie mogę popracować, chociaż do 6-7 miesiąca. Wq mnie trochę nastawienie niektórych osób i tyle. Ale też rozumiem, bo inni mają teraz nadgodziny i soboty w pracy a ja fory.

Hej Kochane :-)

Wstyd sie przyznac ale sie dopiero obudzilam :-p ostatnio tak dobrze mi sie spi mimo latania na siku do wc hihihi :-D

Anulka gratuluje 5 ;-) podziekuj Szymusiowi Kochana :-D ciekawe czy moje male pokaze w poniedzialek ;-) fajnie by bylo bo moglabym sie do niego jakos konkretniej odnosic :-D

Madzia ja tez ja w czwartek tez sie ide kluc na poniedzialek ;-)
Co do trolli to prawda jest ze dobry troll wszedzie sie dostanie... na staraczkach mialtsmy sytuacje ze zaufana wedlug nas osoba sie nim okazala wiec zawsze jest ryzyko.

Dobra trzeba ruszyc dupe i nakarmic dziecko ;-) co dzis tobicie na obiad pysznego? Ja dzis zrobir szaszlyczki i do tego frytki.

Zanag i słusznie. Ja zawsze chciałam jak najdłużej pracować w ciąży, ale jednak wyszło inaczej. Wiem jednak, że gdybym czuła się lepiej na pewno bym pracowała. Obyś miała jak najmniej stresu w pracy :-)

reklama
Do góry