reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

Ja już po wizycie. Musiałam powtórzyć badanie moczu, bo jest podejrzenie infekcji. Ciekawe co z tego wyjdzie... Przełożyłam usg polowkowe z 22 lipca, na 23 bo mam wtedy klinikę i bez sensu jeździć dwa dni z rzędu ;-)

Mama trzymaj się. Aż brak słów.... :-(
Agrafko ja miałam ostatnio sen, że mój synek wypadł z okna! Masakra :-/ Będę trzymać kciuki za dobre wyniki badań! :-)

Madzia ja mam tabletki w pogotowiu, bo dziećmi i domem trzeba się zająć, więc kiedy ból nie daje żyć jakoś się ratuje :-/

Ulenko właśnie mi przypomniałas o zupie pomidorowej. Chyba jutro na obiad zrobię :p

reklama
Cześć dziewczyny. Od soboty nie miałam internetu. Samego neta mi nie brakowało, ale tęskniłam za Wami, a BB na telefonie to nie to samo. Postaram się Was nadrobić, choć nie wiem czy to możliwe :-D

Cześć dziewczyny!

Ja siedzę w pracy u już nie mogę. Taka jestem znurzona i senna , że szok. Mam już tak od ok. 2 tyg., codziennie mam kryzys w pracy i najchętniej poszłabym spać…

Zanag – współczuję atmosfery w pracy… Ja mam zamiar pracować do końca sierpnia.

Kama – to dobrze, że wszystko z dzidzią ok. To teraz się oszczędzaj, odpoczywaj i dbaj o siebie i dzidzię.

Magda – współczuję bólu głowy. Mnie męczyły w poprzedniej ciąży takie mocne, choć na szczęście nie tak często.

Cypryda – powodzenia na wizycie!

dziewczyny Łukasz przyszedł wcześniej z pracy i już wychodze z domku i jade do gin. trzymajcie mocno kciuki Kochane. Dam znać tak szybko jak bede tylko mogla. Buziole.

Estranea ją nie wiem czy ją nie mam coś z ciśnieniem. Z córka miałam całą ciąży 120/80 rewelacja. A teraz w 9tc 118/70 a w 13tc 114/73 mierzone elektronicznym. Pamiętam jak pracowałam u starszej pani i ona miała i zwykły i elektroniczny i ten elektroniczny zawsze dawał zakłamany wynik. Kiedyś jej wyszło 160/ 90 przy takim ciśnieniu to normalnie prawie zejście. Zmierzylam jej analogowych i miała 130/70.
Ale zamówiłam już tak najzwyklejszy. Będę mierzyla w domu.
A potem stetoskop przyda się do przesłuchiwania dzidzi

Co za lenistwo mnie przesladuje.. i kicham a kataru brak....

Ula na pewno wrocisz z super wiesciami ;-) moze juz nam powiesz kto mieszka w brzuszku :-)

Wykopcie mnie do kuchni bo szaszlyki same sie nie zrobia....

reklama
Witam sie pop przerwie, jestem wyczerpana, trzy dni pakowania I sprzatania aby dom wygladal ladnie na zdjeciach do sprzedazy.... Kregoslup mnie boli niesamowicie ledwo sie ruszam, na szczescie najgorsze za nami I sobie moze troche odpoczne :)

Czy ktos juz czyje ruchy? Ja w jeden dzien cos czuje a w nastepny nic.... Juz sie zaczynam niepokoić.

Mama bardzo mi przykro
[*]
[*]

Do góry