reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

A u mnie mc donald :D

Dzisiajc zaliczylismy Miko pediatre (bylismy na kontroli tej opuchlizny i Miko kaszle i katar ma.znow) a za chwilke jedziemy po nowe aparaty sluchowe, wrocimy pewnie kolo 14 a na 15 ide do gina na wizytke :) wiec jedzonko w biegu i poza domem :)

Dzis mam wspanialy humor mimo, ze ta durna.sprawa w policji mnie doluje, ale dzisiaj nie mam zamiaru o niej myslec :)

Do pozniej :)

reklama
witam :)
wraca tu znowu jak corka marnotrawna ...
przepraszam za dluga nieobecnosc,podczytywalam ale sil pisac zwyczajnie nei mialam,wiele zlego sie u nas dzialo
obecnie jestem na zwolnieniu lekarskim juz do konca ciazy,tzw. niezdolnosc do pracy z powodu ciazy ryzyka
kilka razy zeslablam w pracy, cukrzyca ciazowa,wynik toksoplazmozy wyszedl zly, natychmiastowe skierowanie na badania prenatalne,az w koncu plamienia i przeogromny strach , naszczescie dzidzia cala i zdrowa ,za co niezmiernie dziekuje temu u gory :)

Witamy się i my... Wczoraj umierałam z bólu głowy...i zwymiotowałam obiad (kluski z truskawkami) :-:)-:)-:)-:)-(dzis rano jeszcze troszke bolala glowa ale juz przeszla.

Wczoraj bylam na badaniach (mocz, krew i toxo) i odebrać chłopakom bilety :happy2::happy2::happy2::happy2:

Dziś lenimy sie a po 15:00 musze po odbior wizy jechac meża bo on od 2 lat juz polak i do swojego kraju musi miec wize i to wdodatku nie turyetyczna a entry ktora kosztuje 200 zł wiecej :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Śmieje sie ze Indie pokaraly tych co zrzekli sie obywatelstwa i musza wiecej placic...lol

Dzidzi coraz czesciej daje znac o sobie :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

A ze zlych wiadomosci to to ze dowiedzialam sie ze mojej bliskiej kolezanki mama zmarla na raka. wciagu 1,5 miesiaca zabral ja rak :-:)-:)-:)-:)-(

Całuje was hurtowo...

Kama kurcze, uważaj na siebie i maluszka! Oby nigdy więcej takich akcji. :-)

Madzia współczuję koleżance :-/ A Tobie tego bólu głowy. Sama takie miewam i to jest straszne, bo jak mnie złapie to trzyma 3 dni :-/

kama odpoczywaj,odpoczywaj i jeszcze raz odpoczywaj!

zanag a Tobie kochana życzę dużo cierpliwości w tej pracy.

a na obiad dzis u mnie zupka pomidowrowa z ryżem i naleśniki z serkiem waniliowym i dżemem pożeczkowym:-)

Hej dziewczyny! Trzymam kciuki za wizytujące się. cypryda, Uleńka
Anula- gratulacje , synuś mamusi będzie
magda z uk- ciesze się, ze komp naprawiony, ja tez za telefonem nie przepadam, dużo opcji brakuje i jakoś nie wygodnie
jagoda- ojej współczuję, pewnie nastawiłaś się, że będzie już z głowy, a tu jeszcze tyle czasu, ale jest plus, wejdziesz z brzucholem, to może nie będą męczyć
Paulina Maria- piękny tort, mój kocha teraz spidermana i dusty samoloty
Uleńka- zazdroszczę atrakcji, mój by oszalał ze szczęścia
evi- brak słów , co za troll znowu:angry:
zanag- jeżeli dalej tak będą Cię obarczać robota, to nie ma sensu siedzieć, bo nikt Ci za to nie podziękuje, a narobisz się za dwoje
cypryda- moz enie będzie tak źle, ja z pracy często jeździąłm na przesłuchania, bo ludzie wyłudzali pożyczki na lewe zaświadczenia, po prostu musza zebrać informacje
magda singh- współczucia dla koleżanki, wiem co czuje, moją też rak zabrał bardzo szybko..
Kama- zły wynik może oznaczać, ze przechodziłaś już toxo, jakieś 3 mies temu przechodziąłm to z przyjaciółką, biedna jezdzął ąż do Krakowa, po nocach nie spała,a okazało się, że wszytsko oki
mama- jeszcze raz wyrazy współczucia- trzymaj się kochana :*
Sen mnie dziś wyczerpał psychicznie, śniło mi się, że zaginął mój syn na mrozie, szukałam go gdzinę i znalazłam pod ławką ledwo zipiącego, obudził mnie płacz. W pierwszej ciąży miałąm to samo nie mogłam odróżnić jawy od snu z emocjami. Dziś leje jak z cebra, byłam po skierowanie na badania i jutro idę się kłóć, żeby na wizyte 2giego być przygotowana, ciągle myślę co na obiad, ale chyba kupię pierogasy gotowe. Mój synek obudził mnie rano pocałunkami i głaskaniem po policzku, ale byłam taka zaspana, że pamiętam to jak przez mgłę Mateusz go ubrał i pojechali do przedszkola. Miłego dnia :-)

reklama
Do góry