Hej dziewczyny! Trzymam kciuki za wizytujące się. cypryda, Uleńka
Anula- gratulacje , synuś mamusi będzie
magda z uk- ciesze się, ze komp naprawiony, ja tez za telefonem nie przepadam, dużo opcji brakuje i jakoś nie wygodnie
jagoda- ojej współczuję, pewnie nastawiłaś się, że będzie już z głowy, a tu jeszcze tyle czasu, ale jest plus, wejdziesz z brzucholem, to może nie będą męczyć
Paulina Maria- piękny tort, mój kocha teraz spidermana i dusty samoloty
Uleńka- zazdroszczę atrakcji, mój by oszalał ze szczęścia
evi- brak słów , co za troll znowu
zanag- jeżeli dalej tak będą Cię obarczać robota, to nie ma sensu siedzieć, bo nikt Ci za to nie podziękuje, a narobisz się za dwoje
cypryda- moz enie będzie tak źle, ja z pracy często jeździąłm na przesłuchania, bo ludzie wyłudzali pożyczki na lewe zaświadczenia, po prostu musza zebrać informacje
magda singh- współczucia dla koleżanki, wiem co czuje, moją też rak zabrał bardzo szybko..
Kama- zły wynik może oznaczać, ze przechodziłaś już toxo, jakieś 3 mies temu przechodziąłm to z przyjaciółką, biedna jezdzął ąż do Krakowa, po nocach nie spała,a okazało się, że wszytsko oki
mama- jeszcze raz wyrazy współczucia- trzymaj się kochana :*
Sen mnie dziś wyczerpał psychicznie, śniło mi się, że zaginął mój syn na mrozie, szukałam go gdzinę i znalazłam pod ławką ledwo zipiącego, obudził mnie płacz. W pierwszej ciąży miałąm to samo nie mogłam odróżnić jawy od snu z emocjami. Dziś leje jak z cebra, byłam po skierowanie na badania i jutro idę się kłóć, żeby na wizyte 2giego być przygotowana, ciągle myślę co na obiad, ale chyba kupię pierogasy gotowe. Mój synek obudził mnie rano pocałunkami i głaskaniem po policzku, ale byłam taka zaspana, że pamiętam to jak przez mgłę Mateusz go ubrał i pojechali do przedszkola. Miłego dnia :-)