reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

A u mnie mc donald :D

Dzisiajc zaliczylismy Miko pediatre (bylismy na kontroli tej opuchlizny i Miko kaszle i katar ma.znow) a za chwilke jedziemy po nowe aparaty sluchowe, wrocimy pewnie kolo 14 a na 15 ide do gina na wizytke :) wiec jedzonko w biegu i poza domem :)

Dzis mam wspanialy humor mimo, ze ta durna.sprawa w policji mnie doluje, ale dzisiaj nie mam zamiaru o niej myslec :)

Do pozniej :)

reklama
witam :)
wraca tu znowu jak corka marnotrawna ...
przepraszam za dluga nieobecnosc,podczytywalam ale sil pisac zwyczajnie nei mialam,wiele zlego sie u nas dzialo
obecnie jestem na zwolnieniu lekarskim juz do konca ciazy,tzw. niezdolnosc do pracy z powodu ciazy ryzyka
kilka razy zeslablam w pracy, cukrzyca ciazowa,wynik toksoplazmozy wyszedl zly, natychmiastowe skierowanie na badania prenatalne,az w koncu plamienia i przeogromny strach , naszczescie dzidzia cala i zdrowa ,za co niezmiernie dziekuje temu u gory :)

Witamy się i my... Wczoraj umierałam z bólu głowy...i zwymiotowałam obiad (kluski z truskawkami) :-:)-:)-:)-:)-(dzis rano jeszcze troszke bolala glowa ale juz przeszla.

Wczoraj bylam na badaniach (mocz, krew i toxo) i odebrać chłopakom bilety :happy2::happy2::happy2::happy2:

Dziś lenimy sie a po 15:00 musze po odbior wizy jechac meża bo on od 2 lat juz polak i do swojego kraju musi miec wize i to wdodatku nie turyetyczna a entry ktora kosztuje 200 zł wiecej :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Śmieje sie ze Indie pokaraly tych co zrzekli sie obywatelstwa i musza wiecej placic...lol

Dzidzi coraz czesciej daje znac o sobie :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

A ze zlych wiadomosci to to ze dowiedzialam sie ze mojej bliskiej kolezanki mama zmarla na raka. wciagu 1,5 miesiaca zabral ja rak :-:)-:)-:)-:)-(

Całuje was hurtowo...

Kama kurcze, uważaj na siebie i maluszka! Oby nigdy więcej takich akcji. :-)

Madzia współczuję koleżance :-/ A Tobie tego bólu głowy. Sama takie miewam i to jest straszne, bo jak mnie złapie to trzyma 3 dni :-/

kama odpoczywaj,odpoczywaj i jeszcze raz odpoczywaj!

zanag a Tobie kochana życzę dużo cierpliwości w tej pracy.

a na obiad dzis u mnie zupka pomidowrowa z ryżem i naleśniki z serkiem waniliowym i dżemem pożeczkowym:-)

Hej dziewczyny! Trzymam kciuki za wizytujące się. cypryda, Uleńka
Anula- gratulacje , synuś mamusi będzie
magda z uk- ciesze się, ze komp naprawiony, ja tez za telefonem nie przepadam, dużo opcji brakuje i jakoś nie wygodnie
jagoda- ojej współczuję, pewnie nastawiłaś się, że będzie już z głowy, a tu jeszcze tyle czasu, ale jest plus, wejdziesz z brzucholem, to może nie będą męczyć
Paulina Maria- piękny tort, mój kocha teraz spidermana i dusty samoloty
Uleńka- zazdroszczę atrakcji, mój by oszalał ze szczęścia
evi- brak słów , co za troll znowu:angry:
zanag- jeżeli dalej tak będą Cię obarczać robota, to nie ma sensu siedzieć, bo nikt Ci za to nie podziękuje, a narobisz się za dwoje
cypryda- moz enie będzie tak źle, ja z pracy często jeździąłm na przesłuchania, bo ludzie wyłudzali pożyczki na lewe zaświadczenia, po prostu musza zebrać informacje
magda singh- współczucia dla koleżanki, wiem co czuje, moją też rak zabrał bardzo szybko..
Kama- zły wynik może oznaczać, ze przechodziłaś już toxo, jakieś 3 mies temu przechodziąłm to z przyjaciółką, biedna jezdzął ąż do Krakowa, po nocach nie spała,a okazało się, że wszytsko oki
mama- jeszcze raz wyrazy współczucia- trzymaj się kochana :*
Sen mnie dziś wyczerpał psychicznie, śniło mi się, że zaginął mój syn na mrozie, szukałam go gdzinę i znalazłam pod ławką ledwo zipiącego, obudził mnie płacz. W pierwszej ciąży miałąm to samo nie mogłam odróżnić jawy od snu z emocjami. Dziś leje jak z cebra, byłam po skierowanie na badania i jutro idę się kłóć, żeby na wizyte 2giego być przygotowana, ciągle myślę co na obiad, ale chyba kupię pierogasy gotowe. Mój synek obudził mnie rano pocałunkami i głaskaniem po policzku, ale byłam taka zaspana, że pamiętam to jak przez mgłę Mateusz go ubrał i pojechali do przedszkola. Miłego dnia :-)

reklama
Do góry