czarna2532
Fanka BB :)
A ja wlasnie "zgrzeszylam" heh jest godzina 8 wieczor a ja zamowilam se pizze! a dojedzie gdzies za 40 minut takze zaszalalam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wczoraj od rana mialam mdlosci ale przeszly i mam nadzieje,ze juz nie wroca. A co do Twojego zwolnienia to bardzo dobrze,ze w koncu sie zdecydowalas,czasem trzeba odpuscic. Ja jestem z tych co nie lubia sie przemeczac i juz w 5 tc bylam na l4 ale na dobra sprawe toalam takie mdlosci i zle samopoczucie ze nie dalabym rady pracowac. Popieram Twoja decyzje w 100%Hej, tak na szybko
Dziewczyny, nie pamiętam dokładnie Która, ale chyba co najmniej 2, pisałyście że wróciły mdłości. To był jednorazowy słabszy dzień, czy dalej Was trzyma?
Mam ochotę ryczeć ze wściekłości, o ile w I trym wzięłam to na klatę, teraz mnie przerasta Jestem tak osłabiona, że wszystko się mnie czepia Od jutra mam nadzieję trochę odpocząć (idę zebrać u internisty o L4), mam nadzieję, że problem sam się rozwiąże...
A co czarna czasami trzeba sobie podmaslic widzisz u mnie jest teraz rano a tak mi smaka narobilas ze gdyby nie glukoza i gdyby pizerie byly juz otwarte bylby tel po pizze hihihA ja wlasnie "zgrzeszylam" heh jest godzina 8 wieczor a ja zamowilam se pizze! a dojedzie gdzies za 40 minut takze zaszalalam