fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Fanta u mnie jest kolejno: bol piersi, zawroty glowy, bole glowy, wielkie zmeczenie, klucie i pobolewanie w podbrzuszu. Na ta chwile to wszystko
Współczuję tych zawrotów głowy, czyli masz kumulację wszystkiego co najlepsze . Oby szybko Ci przeszło!
fanta ja tez chcialam poinformowac w swieta ale moje dziecko mowilo wszystkim kogo spotkalo ze mamusia ma baby w brzuszku hehe i ze ona bedzie pomagac kapac przewijac itp ;p
Mój Dudek na szczęście cicho siedzi, bo wie, że to tajemnica, raz się wypyplał teściom ale oni nie wzięli tego na serio, bo wiedzieli, że my chcemy na jednym poprzestać hehehe Teściowa mówiła, że mam się nie przejmować, bo to taki wiek, że chce mieć rodzeństwo. Ja oczywiście przytakiwałam , a tu teraz będzie niespodzianka ;-)
Milka luteiny to napewno nie dostaniesz predzej zel z progesterone ale to tez trzeba bedzie poprosc mozna tez sprobowac z Pl zalatwic albo tu poszkac na forum czasem dziewczyny odsprzedaja ja mialam wczoraj scan I lokatorow mam dwoch juz ochlonelam po szoku troche
Gratuluję kochana podwójnego szczęścia! Szok to musiał być nie mały ale dobrze, że już ochłonęłaś ;-)