Hej :-) ja od tygodnia mam już mdłości wymioty i często zgage oraz ból głowy. Zmęczenie też nie odpuszcza. Generalnie to zupełnie jestem wyjeta z życia... Dobrze że dziś wizyta, pewnie dostanę l4. Trzymajcie proszę kciuki za mnie a przed wszystkim moja fasolke.. Tak strasznie boję się :-( wracają wszystkie zle wspomnienia
reklama
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Hej :-) ja od tygodnia mam już mdłości wymioty i często zgage oraz ból głowy. Zmęczenie też nie odpuszcza. Generalnie to zupełnie jestem wyjeta z życia... Dobrze że dziś wizyta, pewnie dostanę l4. Trzymajcie proszę kciuki za mnie a przed wszystkim moja fasolke.. Tak strasznie boję się :-( wracają wszystkie zle wspomnienia
Będzie dobrze, musi być kciuki zaciśnięte &&&&&&&
Ja pierwszą wizytę mam w przyszłym tygodniu i mam nadzieję, że wszystko z okruszkiem będzie ok
Rodzinkę poinformujemy w święta, że będzie nas więcej. Dziś teście na kawę wpadają i mam nadzieję, że nie wyczują, że coś wisi w powietrzu hehehe
Fimka dziekuje :* tez mam ogromna nadzieje, ze wiecej juz tego nie bedzie bo az plakac mi sie chce na sama mysl, ze utracilabym i ta ciaze...
Smerfetka kurcze, dobrze, ze Ci przepisali! Nie rozumiem czemu w innych krajach UE nie moze byc tak samo jak w PL pod tym wzgledem.
Fanta u mnie jest kolejno: bol piersi, zawroty glowy, bole glowy, wielkie zmeczenie, klucie i pobolewanie w podbrzuszu. Na ta chwile to wszystko
Anncka trzymamy bardzo mocno kciuki!!!! Duzo, duzo cieplych mysli kieryjemy do Ciebie! Nie zamartwiaj sie!
Smerfetka kurcze, dobrze, ze Ci przepisali! Nie rozumiem czemu w innych krajach UE nie moze byc tak samo jak w PL pod tym wzgledem.
Fanta u mnie jest kolejno: bol piersi, zawroty glowy, bole glowy, wielkie zmeczenie, klucie i pobolewanie w podbrzuszu. Na ta chwile to wszystko
Anncka trzymamy bardzo mocno kciuki!!!! Duzo, duzo cieplych mysli kieryjemy do Ciebie! Nie zamartwiaj sie!
M
mama290
Gość
Milka luteiny to napewno nie dostaniesz predzej zel z progesterone ale to tez trzeba bedzie poprosc mozna tez sprobowac z Pl zalatwic albo tu poszkac na forum czasem dziewczyny odsprzedaja ja mialam wczoraj scan I lokatorow mam dwoch juz ochlonelam po szoku troche
czarna2532
Fanka BB :)
PulinaMaria no tak to jest juz z drugim lobuziakiem w domu nie bedzie tak latwo jk przy 1 ciazy ;p nie pospimy sobie com
milka nie martw sie plamieniami czytalam ze moga sie zdrzac ja mialam ale po cytologi przez jeden dzien (uszk. mechaniczne po pobraniu wymazu) ale poszla bym szybciutko do lekarza albo przynajmniej zadzwonila, a ja jestem z NY takze az 6h roznicy dopiero mam ranek i zaczynam sie rozbudzac ;p
piltasek trzymam kciuki aby bylo wszystko dobrze &&&
Ja sie zastanawiam czemu mnie piersi nie bola kazdy mowi ze bola... dodam ze przed okresem tez niegdy mnie nie bolaly mam nadzieje ze ten bol to nie jakas regula ze ma byc
fanta ja tez chcialam poinformowac w swieta ale moje dziecko mowilo wszystkim kogo spotkalo ze mamusia ma baby w brzuszku hehe i ze ona bedzie pomagac kapac przewijac itp ;p
Zmykam moje dziecie sie obudzilo i krzyczy mamoooo wyspalam sie ;p
:-)
milka nie martw sie plamieniami czytalam ze moga sie zdrzac ja mialam ale po cytologi przez jeden dzien (uszk. mechaniczne po pobraniu wymazu) ale poszla bym szybciutko do lekarza albo przynajmniej zadzwonila, a ja jestem z NY takze az 6h roznicy dopiero mam ranek i zaczynam sie rozbudzac ;p
piltasek trzymam kciuki aby bylo wszystko dobrze &&&
Ja sie zastanawiam czemu mnie piersi nie bola kazdy mowi ze bola... dodam ze przed okresem tez niegdy mnie nie bolaly mam nadzieje ze ten bol to nie jakas regula ze ma byc
fanta ja tez chcialam poinformowac w swieta ale moje dziecko mowilo wszystkim kogo spotkalo ze mamusia ma baby w brzuszku hehe i ze ona bedzie pomagac kapac przewijac itp ;p
Zmykam moje dziecie sie obudzilo i krzyczy mamoooo wyspalam sie ;p
:-)
Smerfetka*
mama290 super i podwojne gratulacje
M
mama290
Gość
Dzięki jakoś przeżyje muszę :-)
czarna2532
mama podwojne gratulacje moja znajoma jak uslyszala ze blizniaki to zemdlala ;p ale teraz ma cudowne dzieciaczki i jest mega szczesliwa
reklama
M
mama290
Gość
Czarna to są moje drugie bliźniaki przy pierwszych tez omalo nie zemdlalam jak się dowiedzialam