reklama
slonkoonline
Mama Juleczki
MILKA to różnie bywa. Akurat teraz mam od wtorku na 6.15 Ale czasem jest tak, że w ciągu jednego tyg mam tak i tak.
Tak źle nie jest z tymi mdłościami. Tak sobie tylko narzekam, jak mi źle.
Tak źle nie jest z tymi mdłościami. Tak sobie tylko narzekam, jak mi źle.
katjana123
Czekanie na maleństwo:*
Milka, u mnie nie ma mowy o zdejmowaniu stanika Tylko do kąpieli i do spania.
W sumie tak i tak nie dobrze, bo bez czuję się jakbym nosiła ciężarki powieszone na cyckach Nie wiem czy pisalaś, albo nie doczytałam, bylas juz u ginekologa???
Już nie mogę doczekać się jutrzejszej wizyty u gin. Mam nadzieje, że wszystko jest na swoim miejscu :-(
W sumie tak i tak nie dobrze, bo bez czuję się jakbym nosiła ciężarki powieszone na cyckach Nie wiem czy pisalaś, albo nie doczytałam, bylas juz u ginekologa???
Już nie mogę doczekać się jutrzejszej wizyty u gin. Mam nadzieje, że wszystko jest na swoim miejscu :-(
Smerfetka*
Fanka BB :)
dzien dobry ja juz po sniadanku , teraz czas zalegiwania na kanapie musze zaczac pisac z komputera a nie z tel bo jeszcze nie pamietam wszystkich nickow i nie pamietam co mialam do kogo napisac
Kciuki za dzisiejsza wizyte bo chyba ktoras dzis ja ma
Milego dnia !
Kciuki za dzisiejsza wizyte bo chyba ktoras dzis ja ma
Milego dnia !
Fimka
czarna2532, według suwaczka dzis zaczelam 6 tydzien.
Nie, nie, zaczęłaś 7tc. Wszystko gra!
Suwaczek dobrze pokazuje, zobacz u mnie, 6t (skończony) i 1 dzień = 7tc.
To w ten sposób liczy.
Milka a to jednorazowy incydent? Czy długo się utrzymywało?
Jak dłużej albo jeszcze jutro bedzie to bym nie ryzykowała i skonsultowała to z lekarzem.
Badałaś progesteron?
Ostatnia edycja:
Sprawdzam bielizne co godzine, jak narazie jest wszystko ok, plamien brak.
Katjana hehe, ciezarki na cyckach dobre porownanie! Nie, jeszcze nie bylam, pojde w przyszlym tyg poprosze o wszystkie badania, ciekawe czy cos zyskam ? Obyy! Bedziemy trzymac kciuki jutro, na pewno wszystko jest w porzadku!
Argissa bez paniki kochana!! Głowa do gory, cyc do przodu,nie dzieje sie nic zlego wiec wszystko bedzie ok!
Fimka w tej ciazy jeszcze nie mialam zadnych plamien, dzis rano pierwszy raz dostrzeglam. Taki kolor brazowawy. Malutenko tego bylo, ale bylo. Nie bralam progesteronu, nic bo ja mieszkam w UK, tu nie daja takich rzeczy na wczesna ciaze za tydzien (jezeli wszystko do tego czasu bedzie dobrze) na pewno o tym wspomne i poprosze o luteine choc mam czarne mysli co do tego, ze mi ja przepisza...
Katjana hehe, ciezarki na cyckach dobre porownanie! Nie, jeszcze nie bylam, pojde w przyszlym tyg poprosze o wszystkie badania, ciekawe czy cos zyskam ? Obyy! Bedziemy trzymac kciuki jutro, na pewno wszystko jest w porzadku!
Argissa bez paniki kochana!! Głowa do gory, cyc do przodu,nie dzieje sie nic zlego wiec wszystko bedzie ok!
Fimka w tej ciazy jeszcze nie mialam zadnych plamien, dzis rano pierwszy raz dostrzeglam. Taki kolor brazowawy. Malutenko tego bylo, ale bylo. Nie bralam progesteronu, nic bo ja mieszkam w UK, tu nie daja takich rzeczy na wczesna ciaze za tydzien (jezeli wszystko do tego czasu bedzie dobrze) na pewno o tym wspomne i poprosze o luteine choc mam czarne mysli co do tego, ze mi ja przepisza...
Fimka
Kurczę, zapomniałam że Ty w UK.
Hmmm, miejmy nadzieję, że to jednorazowy incydent.
Oby się nie powtórzyło.
Odpoczywaj dużo, nie przeforsowuj się, będzie dobrze!
Hmmm, miejmy nadzieję, że to jednorazowy incydent.
Oby się nie powtórzyło.
Odpoczywaj dużo, nie przeforsowuj się, będzie dobrze!
Smerfetka*
milka u nas w Belgii tez nic nie daja do 12tc, bo mowia ze to naturalna selekcja ja ublagalam gina i dostalam zapobiegawczo progesteron ale to naprawde w drodze wyjatku
reklama
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Cześć dziewczyny ja walczę ze zmęczeniem i wymiotami. Wpierwszej ciąży nie miałam tak... też się meczycie czy u Was przebiega to normalnie bez mdlości, wymiotów i metalicznego posmaku?