reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Slonkoonline biedulko! Oby to przeziebienie szybko przeszlo! No a mdlosci to juz chyba musisz jakos zniesc kochana. A co drugi tydzien masz na pierwsza zmiane od 6 rano?

reklama
MILKA to różnie bywa. Akurat teraz mam od wtorku na 6.15 ;) Ale czasem jest tak, że w ciągu jednego tyg mam tak i tak.

Tak źle nie jest z tymi mdłościami. Tak sobie tylko narzekam, jak mi źle.

Milka, u mnie nie ma mowy o zdejmowaniu stanika :D Tylko do kąpieli i do spania.
W sumie tak i tak nie dobrze, bo bez czuję się jakbym nosiła ciężarki powieszone na cyckach :D Nie wiem czy pisalaś, albo nie doczytałam, bylas juz u ginekologa??? :)
Już nie mogę doczekać się jutrzejszej wizyty u gin. Mam nadzieje, że wszystko jest na swoim miejscu :-(

Czeac dziewuszki..kurcze nadrabiam Was ale jakoś cięzko mi się wbić..
Zaczyna panikować przed wizytą poniedziałkową..no tak jest jakoś strachliwa ze lekarz powie ze coś nie tak...wrrrrrr nie moge przestać o tym mysleć :no:

dzien dobry :) ja juz po sniadanku , teraz czas zalegiwania na kanapie ;) musze zaczac pisac z komputera a nie z tel bo jeszcze nie pamietam wszystkich nickow i nie pamietam co mialam do kogo napisac :confused:
Kciuki za dzisiejsza wizyte bo chyba ktoras dzis ja ma :)
Milego dnia !

czarna2532, według suwaczka dzis zaczelam 6 tydzien.

Nie, nie, zaczęłaś 7tc. Wszystko gra!
Suwaczek dobrze pokazuje, zobacz u mnie, 6t (skończony) i 1 dzień = 7tc.
To w ten sposób liczy.

Milka a to jednorazowy incydent? Czy długo się utrzymywało?
Jak dłużej albo jeszcze jutro bedzie to bym nie ryzykowała i skonsultowała to z lekarzem.
Badałaś progesteron?

Ostatnia edycja:
Sprawdzam bielizne co godzine, jak narazie jest wszystko ok, plamien brak.

Katjana hehe, ciezarki na cyckach :D dobre porownanie! Nie, jeszcze nie bylam, pojde w przyszlym tyg :) poprosze o wszystkie badania, ciekawe czy cos zyskam ? Obyy! Bedziemy trzymac kciuki jutro, na pewno wszystko jest w porzadku! :)

Argissa bez paniki kochana!! Głowa do gory, cyc do przodu,nie dzieje sie nic zlego wiec wszystko bedzie ok! :)

Fimka w tej ciazy jeszcze nie mialam zadnych plamien, dzis rano pierwszy raz dostrzeglam. Taki kolor brazowawy. Malutenko tego bylo, ale bylo. Nie bralam progesteronu, nic bo ja mieszkam w UK, tu nie daja takich rzeczy na wczesna ciaze :( za tydzien (jezeli wszystko do tego czasu bedzie dobrze) na pewno o tym wspomne i poprosze o luteine choc mam czarne mysli co do tego, ze mi ja przepisza...

Kurczę, zapomniałam że Ty w UK.
Hmmm, miejmy nadzieję, że to jednorazowy incydent.
Oby się nie powtórzyło.
Odpoczywaj dużo, nie przeforsowuj się, będzie dobrze! :tak:

milka u nas w Belgii tez nic nie daja do 12tc, bo mowia ze to naturalna selekcja :( ja ublagalam gina i dostalam zapobiegawczo progesteron ale to naprawde w drodze wyjatku

reklama
Cześć dziewczyny ja walczę ze zmęczeniem i wymiotami. Wpierwszej ciąży nie miałam tak... też się meczycie czy u Was przebiega to normalnie bez mdlości, wymiotów i metalicznego posmaku?

Do góry