reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

reklama
Witam się dzisiaj :happy2:

Czarna, witaj! Wyślij mi swoje info, to dodam Cię na listę :happy: I oczywiście gratulacje! :-D Powiedz nam więcej o sobie :happy:
Ja to bym chciała chłopca, zawsze sobie wmawiałam, że z chłopcem mniej obowiązków itd. :-p ale teraz to już nawet nie wiem. Wszystko mi jedno :-D

Milka, może skontaktuj się z lekarzem jeśli nie przejdzie? Ale nie stresuj się :blink:

Katjana, duchy w domu :szok: :-D

Pultasek, jaki nick! :-D Super :happy: To trzymam za Ciebie kciuki, żebyś do nas dołączyła niedługo :tak:

Slonko, ach, zazdroszczę wylegiwania! :-D
A jak ja Was podziwiam - tak późno siedzieć w pracy... :baffled: Ja bym nie umiała :zawstydzona/y:

Argissa, nie panikuj, wszystko będzie dobrze :tak:

Fanta, ja miałam wymioty na początku, teraz znowu wróciły :baffled: No a co za tym idzie to też mdłości, zmęczona też jestem... :no: Oby szybko nam przeszło! Trzymam kciuki, żeby się cieszyli z dzidzi razem z Tobą :tak:

Anncka, nie przejmuj się! :crazy: Masz zakaz :-D Wszytko będzie dobrze, nie masz się czym martwić :tak:

Mama, bliźniaki! :szok: Czadersko, ja zawsze chciałam takie mieć! :-D Super, gratulacje podwójne :tak:

Dziewczęta, dziś miałam tak świetny humor... :tak: Ale oczywiście zepsuł mi go list, który dostałam.
Mówiłam Wam (chyba) już, że zdawałam do kilku uniwersytetów, w tym na wymiany zagraniczne. No i z wymian mi nie odpisywali, więc uznałam, że pewnie mnie nie chcą. Potem dowiedziałam się o ciąży i podświadomie podjęłam decyzję, że odłożę studia na następny rok, jak już dziecko będzie większe. No ale mój ambitny plan poszedł w pizdu, że się brzydko wyrażę, bo dziś dostałam list, że się dostałam na wymianę :zawstydzona/y: Od listopada :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Oczywiście to jeszcze zależy od wyników matur, ale z góry mam już zagwarantowane 80%, że się dostałam...
EDIT:
zanim się spytacie - tak, mój chłopak też się na takie cudo dostał. Nie, nie wie, że ja się dostałam, bo mu nie zdążyłam powiedzieć. I to, że się dostałam na wymianę nie oznacza, że dostałam się na zagraniczny uniwerek. Jeśli jestem już uczestnikiem wymiany, łatwiej mi się tam dostać. Ale od żadnego uniwersytetu jeszcze potwierdzenia nie dostałam i prawdopodobnie przed wakacjami nie dostanę :sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się dzisiaj :happy2:

Czarna, witaj! Wyślij mi swoje info, to dodam Cię na listę :happy: I oczywiście gratulacje! :-D Powiedz nam więcej o sobie :happy:
Ja to bym chciała chłopca, zawsze sobie wmawiałam, że z chłopcem mniej obowiązków itd. :-p ale teraz to już nawet nie wiem. Wszystko mi jedno :-D

Jakie info potrzebujesz o mnie?:)
Ja tez tak podswiadomie mysle o chlopcu mam juz corcie takze parka by byla zreszta cora ciagle mowi ze chce braciszka :confused: a co jak siostrzyczka? ;p heh z cora napewno taniej by bylo pelno ubran po starszej bym miala no ale chlopiec to nowe doswiadczenie :)

A gdzie na wymiane sie dostalas? I co planujesz teraz?

Anncka, hurra!!! :-D:-D:-D Świetnie, gratuluję! Boże, śmieję się do komputera jak głupi do sera :-D

Czarna, data porodu, Twój wiek i nick. Dziecka: rodzeństwo, płeć, potencjalne imiona ;-)
USA/Hiszpania :baffled:

Zedytowałam ten post poprzedni ;-)

Mama290 GRATULUJĘ!!!! :D podwojnie!!! :D ale nowina!! I dziekuje za info o tym zelu, na pewno zapytam o to na wizycie.

Czarna wlasnie probuje sie nie martwic, choc ciezko jest. Na szczescie juz nic nie mam, kropelka byla tylko godzine temu.
O rety, yo kawalek jestes od nas :) Jak PaulinaMaria, tylko w druga strone :) sporo nas na watku z zagranicy :)
Co do piersi to absolutnie to nie jest regula, ze musza bolec. Niektore bola, inne nie :) moja szwagierka nie miala bolu cycow wogole a teraz ma syna :)
Taaak, myslalam nad plcia i to juz od bardzo dawna :) od zawsze chcialam miec 2 lub 3 synkow wiec mam wielka nadzieje na chlopca :)

Ewelinka mnie nie tyle brzuchatki dolowaly, co im zazdroscilam... mam nadzieje, ze niedlugo wszystkie bedziemy takie kuleczki :)

Anncka GRATULUJĘ!!!! :D jejkuu, same dobre wiadomosci dzisiaj :)))

Perrie wow, gratuluje! I co teraz zrobisz? Pewnie masz zagwostke do myslenia... co Ci przyjaciolka radzi?

Proszę o dopisanie mnie.
data porodu 9 grudnia (po pierwszym usg dam znac czy nic się nie zmieniło)
Wiek 24 lata
nick ewelinka_shn
Rodzeństwa brak
potencjalne imiona Oliwia/Kacper, Ksawier

reklama
Czarna, data porodu, Twój wiek i nick. Dziecka: rodzeństwo, płeć, potencjalne imiona ;-)
USA/Hiszpania :baffled:

Zedytowałam ten post poprzedni ;-)

Tak wiec
nick Czarna2532
Data porodu 10 grudnia po usg zaktualizuje :)
Wiek 29 lat (prawie ;p)
Potencjalne imiona Alexandra, Marcel, Alan ... i jeszcze duzo innych bedzie zagwostka
Plec nie znana i w domku bedzie czekac starsza siostrzyczka Nikola :)

No to faktycznie dobry dylemat teraz masz ze szkola. Jak sie przeprowadzicie razem do innego kraju to tez dacie rade tyle ze bedzie mniej osob do pomocy a USA jest fajne :D Hiszpania na pewno tez ;p

Do góry