reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Hej dziewczyny nie jestem w stanie nadrobic wszystkiego probowalam ale po kilkudziesieciu postach litery mi sie rozchodza :p Ale mam termin na grudzien tak wiec dolaczam:) drugie moje dzieciatko mam juz 3 letnia corcie. :) objawow jako tako nie mam w dniu spodziewanej @ bolalo podbrzusze i kregoslup az promieniowalo do nogi :/ u lekarza bylam juz ale wizyta z ciaza zgrala sie przypadkiem :) bo mialam isc na kontrole roczna. Po swietach mam usg bedzie to 7 tydz. Ostatnio mialam stracha ogromnego lekarz moja zadz do mnie ze mam niska bete 128 i ze to tak wczesna ciaza albo ze moze byc martwa lub pozamaciczna :/ co ja sie nastresowalam.... Powtorzylam bete po 5 dniach od ost wyniku i wyszla 1400!:-) i w piatek jeszcze do powtorki. Bede pewnie opozniona z wpisami mieszkam za granica i ta roznica czasu... Ale jakos moze uda sie wkrecic w rozmowe bylo by super :-) pozdrawiam i zdrowia dla przyszlych mam :)

Ostatnia edycja:
reklama
Milka ja tez 5 tydz :-)

Katja a a ktory ty tydz? Ja tak sie zastanawiam czy w tej ciazy bede obejmowac kibelek w 1 ani razu i pasowalo mi to :)

Aguska ok 6-7 tyg serduszko widac na usg jak pulsuje. Ale jak nie uzywalas testow owu i nie jestes pewna kiedy byla to mogla sie owu przesunac i za wczesnie na to aby zobaczyc

Ostatnia edycja:
Witajcie koszmarek wzdrygajacy dalej trwa nieprzytomna chodze , pomaga powolne picie wody i jedzenie male ilosc a czesto.
Milka tył głowy boli od ciśnienia albo złej pozycji do spania . U Mnie sprawdzilo sie to drugie na szczęście ciśnienie jest ok.

Jutro jakoś musze przetrwac z moim Łobuzkiem moje sensację i weekend .Widzę ze duzo nas z 1984 jest hhmm 30 puka do drzwi . Moja akurat po porodzie woec wspaniały prezent bede mieć:))))

Dzien dobry :) cholera, wiecie co, zmartwilam sie.. zobaczylam na wkladce takie malutkie plamienie :( to nie byla czysta krew, raczej taki kolor brazowawy... okropnie sie stresuje, no zobaczymy co bedzie dalej :(
Ale zaliczylam tez dzis trzecie testowanie i krecha tym razem ladniutka i grubiutka wyszla :)

Anncka powodzenia na wizycie!!! Jeszcze tylko kilka godzin :)

Perrie humanistko :) no takie mam godziny pracy, dwie zmiany. Kazda ma swoje plusy i minusy :) tak, w ciazy tez takie bede miala, teraz robie zamowienia na ubrania dla jednej z najwiekszych sieciowek w UK, praca fizyczna, ale naprawde ja lubie :) gdy powiem o ciazy to zmienia mi obowiazki bo teraz mam duzo chodzenia, pchania, ogolnie sporo gimnastyki ;)

Czarna witaj!! Wow, uklony dla Ciebie za samo probowanie nadrobienia tylu stron! :D a gdzie mieszkasz? Pisze z tel i niestety nie wyswietla mi.
Oo, bedziemy razem odliczac, co do dnia, fajnie! :D

PaulinaMaria kurcze, mi cisnienie dopiero za tydzien sprawdza,ale nigdy nie mialam z nim problemow, a znowu pozycje do spania mam te sama od lat.. zobaczymy.

czarna2532, według suwaczka dzis zaczelam 6 tydzien. Ale liczyłam na innych stronach na kalkulatorkach i każda strona wykazuje ze to juz 7 tydz. Więc sama nie wiem, czy to suwaczek się spoznia czy co???? zobaczymy co jutro powie Pani ginekolog :-D

Nie wiem czy ja mam jakieś omamy lub zaniki pamięci, ale wieczorem włączyłam sobie film na komputerze, ale sen mnie zmógł i usnęłam w trakcie. Dzisiaj wstalam a strona z filmem byla wyłączona, klapka od laptopa zamknięta:confused: Zaznaczam, że jestem sama w domu jak na razie, laptop stał daleko, a ja nie przypominam sobie bym podchodziła i klikała na kompie :szok: Dziwna sprawa....

Ja też mam bóle głowy, a piersi z dnia na dzien coraz bardziej bolą :D

Ostatnia edycja:
Katjana wow, jakies dobre duszki? :D oby tylko takie!
Bol cycow juz jest nieodlacznym elementem dnia, przy schodzeniu ze schodow gdy nie mam stanika to musze je sobie trzymac rekoma :D

Witam sie i ja! Byc moze do Was dolacze. Pisze byc moze bo dzis mam 11 dpo badz 10 dpo bo owulke mi ovufriend przesunal a ze byla zmiana czasu to po temp tez roznie... Dzis ujrzalam na tescie bladziocha. Golym okiem widoczny ale aparat ma problem z ostroscia i tak nie widac. Termin @ mam na sobote tez jeszcze w sobote test powtorze. Jestm juz po jednej biochemicznej ciazy i dlatego booje sie ze i tym razem cos sie nie powiedzie.

Katjana jestes w 7 tyg ciazy suwaczek pokazujac 6 tydz ma na mysli juz 7 bo to wtedy jest tak (6 tydz 7 dni) :)

reklama
Hej! Przyszłam się przywitać. Mam teraz podobnie, jak MILKA druga zmianę (do 23). Rano obudziła mnie córka, ale normalnie jeszcze zalegałabym w łóżku. Kiepskawo czuje się. Rano złapałam łyka wody, od razu zrobiło mi się niedobrze. Później zjadłam śniadanie i też niedobrze.
PAULINA ja właśnie w poprzedniej ciąży tak po trochu jadłam. Najgorzej było właśnie jak nie jadłam, bo było mi niedobrze. Do pracy jeździłam zawsze z kanapkami, żeby w autobusie nie było wstydu :)

Generalnie źle się czuje. Nie biorę leków na alergię i częściowo w tym dopatruje się przyczynku do mojego przeziębienia :( Katar mam przeokropny! Gardło mnie cały czas pobolewa. Wczoraj miałam jechać po ten syrop dla ciężarnych, ale stwierdziłam, że poczekam na opinie lekarza.

Dziś miałam jechać na badania, które zlecił mi lekarz, ale chyba nie pojadę, bo część miała być na czczo. Jutro kolejne podejście.
Idę pozalegac na kanapie. Wybaczcie!

Do góry