reklama
Mammaania
Zaciekawiona BB
dziewczyny mam problem nie wiem czy to zglaszac lekarzowi ale jak troche pochodze to boli mnie brzuch i cos mnie kluje nie wiem czy cos sie dzieje prosze o pomoc
Wiesz, trudno powiedzieć. Jeśli nie masz bóli typowo menstruacyjnych, nie bolą Cię plecy i nie krwawisz, to macica ma prawo pobolewać....
Możesz też się szybciej męczyć i czuć dyskomfort w jamie brzusznej.
A nie masz zaparć? Może to kwestia jelit, a nie macicy...
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
ONA ja tak mialam w pierwszej ciazy i mam tak teraz ,lek pow ze to noramlne bo wszystko sie zmienia,rozrasta,takze nie denerwuj sie tym kochana. A jak bedziesz na wizycie nie zaszkodzi dla spokoju zapytac. Ale sadze,ze wszystko ok . Bóle w tym okresie ciąży sa calkiem normalne heh jaka teraz mądra jestem haha a wczoraj sama zachodzilam w glowe dlaczego mnie tak brzuszek boli. Kazfda chce jak najlepiej dla maluszka i pozniej nie potzrebnie sie denerwujemy.
Mammaania
Zaciekawiona BB
Jagoda, a jak dodać aż dwa suwaczki? Męczyłam się z tym wczoraj i nie potrafię....
A poza tym, to ja od wczoraj wg suwaczka jestemw 8 tygodniu ciąży i 6 dniu!!! Coś sknociłam...
Help!
Mammaania
Zaciekawiona BB
no niby tez czyli nie potrzebnie panikuje?
Ja w pierwszej ciąży tak miałam. W prawdzie nieco później, ale dostałam takich bóli, że przeczuwałam już najgorsze! A to był po prostu zator w jelicie...
Ona232 mozesz powiedziec o tym lekarzowi. Ja w sunie tez jak cos porobie dluzej to zaraz boli. Ale lepiej dmuchac na zimne
Mamaania drugi suwaczek tak samo dodajesz tylko pod tamtym musisz zrobic odstep enter i wkleic nastepny. Wtedy bierzesz chyba podglad sygnatury i sie wyswietla. Na telefonie nie pamietam dokladnie
Mamaania drugi suwaczek tak samo dodajesz tylko pod tamtym musisz zrobic odstep enter i wkleic nastepny. Wtedy bierzesz chyba podglad sygnatury i sie wyswietla. Na telefonie nie pamietam dokladnie
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
no niby tez czyli nie potrzebnie panikuje?
myślę,że nie potrzebnie
reklama
Mammaania
Zaciekawiona BB
Mamaania moze zle wpusalas date ostatniej miesiaczki?
Nie, no z datą jest OK. On się po prostu nie przesuwa....