reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

dla mnie tabelka z waga jest zbedna bo kazda z nas jest inna , inaczej sie odzywia i inaczej bedzie nabierala kg ale tabelka z wizytami jak najbardziej wprowadzilaby porzadek

reklama
Witam się i ja ze słonecznej stolicy.

Ana86 a co ma źle pójść? Wszystko będzie dobrze. Ciesz się ciążą a nie myśl.

Co do tabelek to zgadzam się z wypowiedzia Smerfetki dotyczącą tabeli wagowej że każda z nas inaczej nabiera na wadze.

Tabela z wizytami jak najbardziej

Jagoda ja np juz prZybrałam. Spodnie ciasne zrobiły się a spadały prawie ze mnie. Muszę z odpietym guzikiem chodzić. W pierwszej ciąży przytylam 10 kg które po porodzie całe zeszło. Teraz się boję bo już przytylam a to dopiero 7 tyg

hej dziewczyny:-)
ja juz po zakupach i teraz na tapczanie leze i odpoczywam:-) dzis nie robie nic (mam nadzieje ze sie uda):-D

Co do wątku wagowego ,wg mnie moze być,kto nie bedzie chcial sie nie wpisze. kiedys mialysmy cos takiego w grudniowkach 2009 i niezle sie nasmialysmy nie raz z tych naszych kg hahah (ja w ciazy 26kg przybralam)

jesli chodzi o zmeczenie ,to ja czuje sie jak staruszka. przejde troche po sklepach i mam dosc,centralnie sily mi odchodza w dal. Oczy sie kleja i gdybym miala blisko gdzies lozko to na pewno bym z niego skorzystala. Wszystko mnie meczy i zrobilam sie taka jakas niekontaktowa hahah ciężko jarze:-D nie raz musze pytac 2 razy zanim cos do mnie dojdzie:-D:-D

ja mam problem ze spaniem w nocy , budze siepo kilka razy bo snia mi sie glupoty , ganiam meza zeby otworzyl okno to je zamknal bo mamy veluxy i to dosc wysoko a ja malutka jestem wiec noce mam kiepskie ale w dzien nadrabiam ;)

ja mam problem ze spaniem w nocy , budze siepo kilka razy bo snia mi sie glupoty , ganiam meza zeby otworzyl okno to je zamknal bo mamy veluxy i to dosc wysoko a ja malutka jestem wiec noce mam kiepskie ale w dzien nadrabiam ;)

Ja też tragicznie śpię. W zeszłym tygodniu budziłam się już o 4 rano i nie mogłam spać aż do wieczora :szok:
Nie mogę się ułożyć do snu, wszystko mi przeszkadza, swędzi, a jak już przysnę to mam sny erotyczne męczące :-D

reklama
dziewczyny mam problem nie wiem czy to zglaszac lekarzowi ale jak troche pochodze to boli mnie brzuch i cos mnie kluje nie wiem czy cos sie dzieje prosze o pomoc

Do góry