reklama
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
A ja lecę budzić dzieci do szkoły:-) Młody już wstał, więc moja chwila dla siebie dobiegła końca...ehhh...skąd tu siłę czerpać na wszystko:-)
Czesc przyszłe mamusie
Jezeli dobrze pójdzie to tez bede grudniowa mamusia. Termin 20. grudzień.
Dzisiaj zaczał mi sie 6-ty tydzień. Jest to moja pierwsza i bardzo wyczekiwana ciaza takze mam nadzieje ze Bąbelek bedzie rósł duzy i zdrowy
p.s. gdzie mozna dodac takie obrazkowe oznaczenia jakie kazda ma pod postem?
Pozdrawiam
Jezeli dobrze pójdzie to tez bede grudniowa mamusia. Termin 20. grudzień.
Dzisiaj zaczał mi sie 6-ty tydzień. Jest to moja pierwsza i bardzo wyczekiwana ciaza takze mam nadzieje ze Bąbelek bedzie rósł duzy i zdrowy
p.s. gdzie mozna dodac takie obrazkowe oznaczenia jakie kazda ma pod postem?
Pozdrawiam
witaj ana86!
te obrazki to suwaczkki i dodajesz je tak: najpierw musisz swtorzyc sobie suwaczek tu masz przykladowa stronke z nimi Suwaczki na wszystkie okazje! - suwaczki.com na koncu wyswietli Ci sie adres url, musisz go skopiowac i npozniej w swoim profilu bb, bierzesz ustawienia, z lewej strony masz "edytuj sygnature" i tam musisz nacisnac ikonke "link" i wkleic ten skopiowany link:-) nie wiem czy zrozumiale to napisalam
a napisz mi na priv swoje dane, termin porodu to wpisze Cie na liste
te obrazki to suwaczkki i dodajesz je tak: najpierw musisz swtorzyc sobie suwaczek tu masz przykladowa stronke z nimi Suwaczki na wszystkie okazje! - suwaczki.com na koncu wyswietli Ci sie adres url, musisz go skopiowac i npozniej w swoim profilu bb, bierzesz ustawienia, z lewej strony masz "edytuj sygnature" i tam musisz nacisnac ikonke "link" i wkleic ten skopiowany link:-) nie wiem czy zrozumiale to napisalam
a napisz mi na priv swoje dane, termin porodu to wpisze Cie na liste
jopal
Fanka BB :)
ale wy produkujecie później doczytam i popisze.
No i Dzień Dobry Wszystkim.
No i Dzień Dobry Wszystkim.
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Ana86 witaj wśród nas i życzę Ci spokojnej ciąży:-)
A ja znowu jem pomidory To już jest obsesja Ale boskie są!!!
A ja znowu jem pomidory To już jest obsesja Ale boskie są!!!
Smerfetka*
Fanka BB :)
hej wtorkowo !
Ja niedawno wstalam i zamierzam cos zjesc , pogoda paskudna wiec lezenie na kanapie zamiast w ogrodku mnie czeka
witam nowa mamusie
Milego dnia
Ja niedawno wstalam i zamierzam cos zjesc , pogoda paskudna wiec lezenie na kanapie zamiast w ogrodku mnie czeka
witam nowa mamusie
Milego dnia
Dzień dobry mamuśki :-) Bardzo dobry pomysl z ta tableka wagowa, moze jeszce tabelke zrobic odnosnie wizyt miesiecznych. widze ze i tam zaczyna sie robic pomalu balagan i nie odnajdziemy sie np. (opis kolumn na miesiac maj): dzien, godzina, kto (i kazda mamusia edytuje i wpisuje siebie), moze jeszcze "efekt", czyli np dzidzi wazy juz 5g Co myslicie??
Zaczynam robic sie coraz czesciej zmeczona i senna. A tu przy coreczce ciezko odpoczywac
Witam nowa mamuske - ale nas juz duzo ;-)
Milego dnia:-) u mnie pogoda dopisuje nie to c wczoraj burza i deszcz
Zaczynam robic sie coraz czesciej zmeczona i senna. A tu przy coreczce ciezko odpoczywac
Witam nowa mamuske - ale nas juz duzo ;-)
Milego dnia:-) u mnie pogoda dopisuje nie to c wczoraj burza i deszcz
reklama