reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

reklama
Czesc przyszłe mamusie:)
Jezeli dobrze pójdzie to tez bede grudniowa mamusia. Termin 20. grudzień.
Dzisiaj zaczał mi sie 6-ty tydzień. Jest to moja pierwsza i bardzo wyczekiwana ciaza takze mam nadzieje ze Bąbelek bedzie rósł duzy i zdrowy:)

p.s. gdzie mozna dodac takie obrazkowe oznaczenia jakie kazda ma pod postem?
Pozdrawiam:)

witaj ana86!

te obrazki to suwaczkki i dodajesz je tak: najpierw musisz swtorzyc sobie suwaczek tu masz przykladowa stronke z nimi Suwaczki na wszystkie okazje! - suwaczki.com na koncu wyswietli Ci sie adres url, musisz go skopiowac i npozniej w swoim profilu bb, bierzesz ustawienia, z lewej strony masz "edytuj sygnature" i tam musisz nacisnac ikonke "link" i wkleic ten skopiowany link:-) nie wiem czy zrozumiale to napisalam:-D

a napisz mi na priv swoje dane, termin porodu to wpisze Cie na liste

hej wtorkowo !

Ja niedawno wstalam i zamierzam cos zjesc , pogoda paskudna wiec lezenie na kanapie zamiast w ogrodku mnie czeka :(

witam nowa mamusie :)

Milego dnia :)

Dzień dobry mamuśki :-) Bardzo dobry pomysl z ta tableka wagowa, moze jeszce tabelke zrobic odnosnie wizyt miesiecznych. widze ze i tam zaczyna sie robic pomalu balagan i nie odnajdziemy sie :-Dnp. (opis kolumn na miesiac maj): dzien, godzina, kto (i kazda mamusia edytuje i wpisuje siebie), moze jeszcze "efekt", czyli np dzidzi wazy juz 5g :-p Co myslicie??
Zaczynam robic sie coraz czesciej zmeczona i senna. A tu przy coreczce ciezko odpoczywac :confused:
Witam nowa mamuske - ale nas juz duzo ;-)
Milego dnia:-) u mnie pogoda dopisuje nie to c wczoraj burza i deszcz:baffled:

reklama
Do góry