reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

witam

Lazy na ciemieniuchę nie pomogę-moja nie miała..przy synach stosowałam skarb matki-olejuszka-pomagało

Różyczkowa przez jaki smoczek dajesz mleko z kleikiem,pytam bo też mam Aventa a przez jaki numer pije ci mały samo mleko? bo moja stale przez 1 jak dam jej 2 to za szybko jej leci ,jedynie zagęszczone nutritonem to wtedy 2 a tak to woli 1 która niby jest dla nowoordka

reklama
witam

Lazy na ciemieniuchę nie pomogę-moja nie miała..przy synach stosowałam skarb matki-olejuszka-pomagało

Różyczkowa przez jaki smoczek dajesz mleko z kleikiem,pytam bo też mam Aventa a przez jaki numer pije ci mały samo mleko? bo moja stale przez 1 jak dam jej 2 to za szybko jej leci ,jedynie zagęszczone nutritonem to wtedy 2 a tak to woli 1 która niby jest dla nowoordka
Mleko zwykłe przez 3, a zagęszczone przez ten trójprzepływowy ustawiony na poziom III. Zagęszczasz już Małej mleko?

Różyczkowa nie wprowadziłam jeszcze kleikow/kaszek-czekam do 4 m,nutrition ten zagęszczacz dostaje do mleka bo ulewa trochę i nie zawsze-o to fajnie że maly ci pije z trójki już samo mleko bo moja na 2 wypije ale szybko a potem wiecej uleje wiec narazie daję jej na 1 a na 2 spróbuje za jakiś czas.A jak małemu kleik ,przypasował? kaszki też dajesz te owocowe?

dziuneczka kleik wciąga ze smakiem:)Co do kaszek owocowych to kupiłam kilka bo akurat trafiłam na fajną promocję;-)No, ale jeszcze ich nie podawałam, czekam do 4 msc, ale to jeszcze tylko tydzień i wtedy będziemy próbować:tak:

Ale dzisiaj pięknie, abstrahując już od zaćmienia. Panna Anna mi zasnęła na spacerze, więc wywiozłam ją w wózku na balkon i o dziwo dalej śpia ja uskuteczniam mega wietrzenie mieszkania ;)

Różyczkowa - myślę, że spokojnie możesz spróbować, na pewno nie zaszkodzi.

Chyba będę musiała ściąć małej włoski, żeby się tej ciemieniuchy pozbyć. Co gorsza pojawiły się jej czerwone plamki na czole i skórze głowy, więc chyba nie obędzie się bez wizyty u pediatry. Oby to nie była skaza, bo na samą myśl o diecie beznabiałowej robi mi się słabo ;)
I dzisiaj przyszła do mnie paczka od Bobovity, trochę wcześnie, bo i tak z niczego nie skorzystamy, ale kompletnie zapomniałam, że takie przysyłają.

Różyczkowa a jakie kaszki kupiłaś? Jakie smaki,bobovity? Ja przy chlopcach wolałam właśnie bobovite bo nestle takie gęste mi sie wydawaly ale bobovity delikatne ale może już sie zmieniło przez ten czas :-) ile kleiku mu sypiesz na ile mleka?nie ma problemu z kupkami?

Lazy no oby nie skaza.. Przechodziłam to z synkiem karmilam piersia i trzymalam dietę i tak w sumie przez 7m potem się sam odstawil i pil bebilon pepti..daj znac po lekarzu

lazy o to pięknie z tym spankiem:)U nas też lepiej, drzemki się fajnie wydłużają:)Ma obecnie trzy,dwie krótsze tj 30-45min i jedna dłuższa, czyli nawet 2-3h,dziś 2,5h- to lubię;)Ojej oby nie skaza...masz rację warto jednak wybrać się do lekarza...Daj znać co tam.Powodzenia!
dziuneczka tak,bobovity, też wolę od nestle. Wybrałam smaki malinowy i bananowy:)A kleiku sypię 2 łyżki stołowe na 200ml mm, z kupkami wsio ok:)

reklama
Do góry