reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2014

majka w sobotę będzie miał 3 miesiące i 3 tygodnie. Też słyszałam raczej średnie opinie o bebilonie. Skoro synek dobrze znosi to mleko, które obecnie mu dajesz to czemu chcesz zmieniać?

reklama
chcialam zmienic bo Bebilon jest ponoc lepszy ale wole nie ryzykowac zdrowia Malucha.. wiec raczej zostane przy tym mleku co jest.. :sly:
No i w sumie to jak ma zaczac mi ulewac to wole nie zmieniac..

majka ja bym nie zmieniała skoro na tym jest wszystko ok. Nie jestem jakimś znawcą tematu, ale chyba mm to mm i specjalnie się między sobą nie różnią...zresztą nie wiem.Mój Mały już w szpitalu dostawał hipp to i w domu zaczęłam mu takie podawać bo wiedziałam, że je toleruje.

Różyczkowa - w końcu nie było kiedy kupić innego, więc na razie jedziemy na Aventowskim. Ale co dzień to inaczej, teraz np. zasnęła bez smoczka, więc zero reguły ;)Nabyłaś coś w tym Tchibo?

konwalijka - nasze badanie też nie trwało super długo. Wizyta to chyba trzy minuty łącznie z pisaniem ;)

My nie na mm, ale Julka piła bebilon od początku prawie i nic się nie działo. Po roku chyba zmieniłam na bebiko (bo tańsze a skład bardzo podobny)

Witajcie!

lazy podoba mi się kilka rzeczy, ale jeszcze się zastanawiam:)Fajnie, że smoczek jednak zaakceptowany:)
konwalijka u nas też minuta osiem i po sprawie

Ja już po kontroli ze starszakiem, jest git i w pon.może ruszyć do p-kola. Tylko probiotyk jeszcze przez miesiąc ma brać i poleciła też coś na wzmocnienie. Nazywa się to coś BLF 100, znacie?
A i takie pytanko, co planujecie dla maluszków na wiosnę, jakieś lżejsze kombinezony (np z dzianiny dresowej) czy kurteczki?Ja ostatnio zamówiłam taki kombinezon,ale jak przyszedł to okazało się, że to zupełnie coś innego niż sobie wyobrażałam...
Pozdrawiam i miłego dnia życzę!

Hej.. Witam przy 3 dzisiaj kawce.. ja zakladam jeszcze narazie kombinezon lzejszy a potem mysle ze tak w kwietniu zakupie jakas kurteczke :)

Miki wlasnie sie obudzil i Tatus karmi Synka a Synus zamiast normalnie pic to fika i krzyczy, gada, smieje sie i wyglupia do taty.. strasznie mnie to bawi hehe :D u Mamusi Mikus pije normalnie.. a z Ojcem tylko swirowanie w glowie.. ;)

MILEGO SLONECZNEGO DNIA :cool:

Różyczkowa - nasza brała BLF100 na lepsze przyswajanie żelaza jak miała anemię - o starszej mówię ;)
A na wiosnę będziem się ubierać na cebulkę czyli cieplejsze pajace, Zresztą już teraz nie ubieram małej kombinezonu, chyba że idziemy wieczorem na spacer. Tak to dwa pajace - jeden cieplejszy, śpiwór i kocyk. Na razie się sprawdza.

Ja mam pytanie - czy wasze dzieci miały/mają ciemieniuchę?Jak się jej pozbyłyście? Bo my walczymy i średnio nam oliwka działa. A z głupią ciemieniuchą nie chcę iśc do lekarza by czegoś z przychodni nie złapała

reklama
lazy czyli jakieś wielozadaniowe to BLF100 jak rozumiem?:confused:Zastanawiam się czy kupować...A na ciemieniuchę używaliśmy baby cap spray i sprawdził się super, chyba z 2-3 razy tylko zastosowałam i było po sprawie bo przy starszym tradycyjnie oliwką działałam, ale znacznie dłużej się z tym wówczas zmagaliśmy.
majka no tak to już jest...mama od obowiązków a tata od radochy he he;-)

Do góry