Pauluś89
Grudzień 2009
Rzeczywiście. Po co mamy tam kogoś drażnić tym, że dziecko jest naszym życiem no a co u mnie. Znów podjęłam próbe odchudzania
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chętnie zagłosuję tylko podeślij jakiegoś linka -bo nie wiem gdzie Was szukać.
A co sie dzieje piesiowi??Coś poważnego? z jedzeniem kłopoty?To karm strzykwką -jakąs bombę kaloryczną najlpiej.
Ja też oststnio zaczęłam mojego Malucha ubierać na cebulę..bo nie nadąrzam z tą pogodą..albo zgrzany albo za chłodno...na szczęście nie mamy problemów z ubieraniem(puk puk-odpukać)
Kopciuszku! Tylko nie to ! Oby pociąganie było tylko chwilowym i nie przerodziło się w nic innego!!!
No ale super,że zaczyna się przełamywać! Będzie dobrze!
Co do spacerów...to niestety ja tu jestem sama- koleżanka -sztuk 1.Jest w ciąży i nie zawsze ma ochotę na spacerek no i mieszka z 4 km od nas....w lato to z Julkiem piechotką sobie szliśmy do NIch ....a teraz jak nie mam auta to się już tak daleko z Julkiem nie wybieram...bo mimo,że opatulony to nos mam wrażenie po kilkunastu minutach lodowaty i czerwony,że odpadnie...
Pauluś, czyżby Dukan?
pewnie że tak ząb już na wylocie jest i dodatkowo dla urozmaicenia robi po 5 kup dziennie przez tego zębaMika współczuje nocki Co podejrzewasz? Zęby
z rumiankiem to trzeba uważać bo bardzo lubi uczulaćSól albo zwykły rumianek zaparzyc i przemywac tym oczka
Ja wolę nie wymyslać po co mi niepotrzebny stres
To oznacza że Michaś nie ma bakteriurii- czytaj zakażenia dróg moczowych. Bakteriuria znamienna to zakażenie ale to dopiero przy 100 000/ 1 ml. a tu masz nieznamienna- czyli taka która najprawdopodobniej wynika z zanieczyszczenia przy pobraniu- nie da się tak całkiem jałowo pobrać. Czyli to jednak nie to... Oby lekarka znalazła jakąś sensowną przyczyne takiego zachowywan ia się malucha. PowodzeniaWróciłam z wynikami posiewu moczu i w uwagach jest napisane Bakteriuria nieznamienna flora mieszana bakterii w 1ml 10000. Co to oznacza ?nie mam pojęcia zielonego.
u nas rudzik kocha jak sie leje na niego prysznicem- otwiera buzie i chce chleptac wode ') i uwielbia sie dlugo kapac- sam a najbardziej z Mdobrze że plaki zniknęły, ale ta wysypka :-(
Lepiej nie dawaj tej czekolady...lepiej poczekać ;-)
gratuluję postępów :-) Powoli ale zawsze do celu
Nie ma co się martwić - jeszcze może szybko nadrobić zawsze trzeba się cieszyć z nowych postępów
oj tak - każdy krok to radość Chociaż mój stawia parę kroków i benc na ziemię, ale za każdym razem biję mu brawo
Aga kocham Cię bez kitu
Mnie też zdziwił post Julki Ale potem zczaiłam ;-)
U nas rewelacyjna pogoda Jutro wybiorę się na dłuższy spacer, jak będzie podobnie
Teraz winkuję z T :-)
W końcu kupiłam bąblowi rękawiczki do kompletu i zima już może nadchodzić
Mika fajne akcesoria do kąpania Nie wiem, czy mojego by zajęły długo hmmmm
A dziś Aluś się z tatą kąpał Ach ten cykor boi się puszczanej wody, ale jak już jest, to się bawi - ale za długo nie lubi się kąpać 10-15 min i koniec zabawy ;-)
super paznokcie, takie w moim guscieMARZKA czekamy z toba na wynik,oby sie w koncu to wyjasnilo;-)
A tu obiecana fotka paznokci
Uploaded with ImageShack.us