reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

hej ja też straaasznie dawno tu nie byłam.
dzięki że piszesz o powrocie do pracy, ja chciałam zacząć nową pracę od września i nawet byłam na rozmowie tylko wszyscy tez mi odradzają. Jak się mama z babcią dowiedziały że chcę pracować w zawodzie (nauczyciel przedszkole/podstawówka) to kategorycznie powiedziały że mi Wojtka nie popilnują bo są przeciwko mojej pracy teraz. No i lekarz też mnie podłamał, mówi że z powodu chorób wieku dziecięcego (w wieku lat 3-6 czyli przedszkolnym) mój Wojtek byłby bardzo narażony na wirusy i zarazki, które przynosiłabym do domu :-( czyli co, skazana jestem na bezrobocie? :baffled:

reklama
Kasiuch pewnie ze fajnie ze bedzie kolejne spotkanko!
ja bym tak mogla codziennie:)

co do Asi to łobuziara z niej nieziemska! pewnie ma malo czasu a no i wkurza sie biedna tez tymi aferami!
pewnie jak wroci to znow opisze kilka fajnych historii.... ja juz jedna znam i usmialam sie do lez no al enie pisze bo nie wiem czy tego chce:)

Hej dziewczyny!

Jestem nowa na forum, szukam koleżanek do pogadania :) Urodziłam synka 27. grudnia 2009 :) Można się do Was przyłączyć?

:ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2: trollu , trolliku, pluskwiaku itp.

hahahhaah TONIEJA!!!!!!!!!!! i tak wiemy ze to Ty!

Tylko po co to robisz? Nie pograzaj sie!

Hej dziewczyny!

Jestem nowa na forum, szukam koleżanek do pogadania :) Urodziłam synka 27. grudnia 2009 :) Można się do Was przyłączyć?

mile widziane foteczki i jakis krotki zyciorys.....
co bysmy mogly cie lepiej poznac.. jakos tloczno u nas w ciagu 3 dni! przez caly ten czas grudniowek2009 nie dolaczalo tyle mam jak w ciagu 3 dni! normlanie chyba uwielbiane jestesmy!

W ogole to bylam dzis u goscia co ma psa labradora i trzymalam Julke na rekach! po czym pies co jakis czas zaszczeknal! patrze na Julke i mysle o boze zaraz sie rozplacze uspokajam na zapas a okazalo sie ze julce to sie podoba i smiala sie do psa! co pies szczeknal to julka w smeich! oczywiscie po 5 minutach zakonczylo sie to czkawka!:)

Annagruszka4 jakbys mogla jeszcze to wstaw tak samo piekne zdjecie ze soba ale rowniez i z malenka!
bardzo stare to zdj z Julka dalas... fajnie by blo jakbys takie wstawila z dziewczynami razem:)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny!

Polecam Ci Marzeno gorąco forum psychiatryczne, oni lubią takie przypadki jak Ty ... się o sobie dowiesz kilka nowych rzeczy, oraz jakie leki pomogą na Twój ''przypadek''

reklama
Do góry