magda85-gdańsk
Fanka BB :)
Spadamy na spacerek.
Tak jeszcze spytam na szybko: w jakich pozycjach karmicie maluchy? Bo Julka pol butli zjada na rekach znudzi sie tym i musze ja polozyc na lozku czy gdzies i dojada reszte tak sobie lezac...a ostatnie mleko to juz cale zjada w lozeczku lezac i tak usypia...mam nadzieje, ze nie zlapie jakis zlych nawykow.
my cycowi ale jemy w dzien albo na rekach, chyba ze ma usnac to na lezaco
wlasnie wrocilam ze spacerku. Straszna rzecz sie stala... otoz szly sobie 2panie ze swoimi dziecmi ,one oczywiscie gadka szmatka a dzieci same sobie...w pewnym momencie dziecko wyskoczylo na ulice na czerwone swiatlo!!!bylo tylko slychac pisk opon i krzyk przerazajacy! masakra jakas! na szczescie dziecku nic sie nie stalo,poodrapane troszke ale bardziej przerazone. A matka jeszcze je wyzwala! nie miesci mi sie to w glowie bo moim zdaniem to wlasnie ona winna jest,powinna bardziej uwazac! a i co jeszcze...nie pozwolila tej pani z auta zawiezc dziecka na kontrole do szpitala bo by mandat zaplacila za nie dopilnowanie dziecka...co to za matka ktora pieniazki przeklada nad zdrowie dziecka! wzburzona jestem!
ja pierdziele, co za głupie babsko!! kretynka jedna!! ja nie wyobram sobie siebie w takiej sytuacji, ale jezeli jnuz by sie stało napewno bym przytulila Damiana i sie poplakala i jechala w te pedy do szpitala!!