reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

Spadamy na spacerek.
Tak jeszcze spytam na szybko: w jakich pozycjach karmicie maluchy? Bo Julka pol butli zjada na rekach znudzi sie tym i musze ja polozyc na lozku czy gdzies i dojada reszte tak sobie lezac...a ostatnie mleko to juz cale zjada w lozeczku lezac i tak usypia...mam nadzieje, ze nie zlapie jakis zlych nawykow.

my cycowi:) ale jemy w dzien albo na rekach, chyba ze ma usnac to na lezaco:)

wlasnie wrocilam ze spacerku. Straszna rzecz sie stala... otoz szly sobie 2panie ze swoimi dziecmi ,one oczywiscie gadka szmatka a dzieci same sobie...w pewnym momencie dziecko wyskoczylo na ulice na czerwone swiatlo!!!bylo tylko slychac pisk opon i krzyk przerazajacy! masakra jakas! na szczescie dziecku nic sie nie stalo,poodrapane troszke ale bardziej przerazone. A matka jeszcze je wyzwala! nie miesci mi sie to w glowie bo moim zdaniem to wlasnie ona winna jest,powinna bardziej uwazac! a i co jeszcze...nie pozwolila tej pani z auta zawiezc dziecka na kontrole do szpitala bo by mandat zaplacila za nie dopilnowanie dziecka...co to za matka ktora pieniazki przeklada nad zdrowie dziecka! wzburzona jestem!

ja pierdziele, co za głupie babsko!! kretynka jedna!! ja nie wyobram sobie siebie w takiej sytuacji, ale jezeli jnuz by sie stało napewno bym przytulila Damiana i sie poplakala i jechala w te pedy do szpitala!!

reklama
jeszcze troszkę i nasze maluszki będą zaczynały dreptać więc wrzucam na tepetę temat - CHODZIK - za i przeciw ;) co sądziecie o nim, czy wasze dzieciaczki będą z niego korzystać ?

witam sie napisalam posta, odpisalam na posty i sie skasowalo!!! nie chce mi sie pisac drugi raz, jedziey dzis na zakupy, zajrze pozniej:)

co do pampersow to wole pampki wlasnie mnie podoba sie ten zapach, a happy ciagle przeciekaly:/

witam sie z nad kawki
ja dziś nie w humorze Alanek budził sie w nocy co pół godziny dosłownie myślałam że zwarjuje nie wiem co mu odbiło a teraz maruda straszna bo też niewyspany wogóle to mnie wszystko wkurza a tak pozatym to ostatnio troszkę popalałam i od dziś powiedziałam że koniec nie będę się znowu wciągac w fajki no i nerwa też mam przez to
achhh byle do wieczora

witam sie z nad kawki
ja dziś nie w humorze Alanek budził sie w nocy co pół godziny dosłownie myślałam że zwarjuje nie wiem co mu odbiło a teraz maruda straszna bo też niewyspany wogóle to mnie wszystko wkurza a tak pozatym to ostatnio troszkę popalałam i od dziś powiedziałam że koniec nie będę się znowu wciągac w fajki no i nerwa też mam przez to
achhh byle do wieczora

mnie tez ciagnie do fajek, ale nie poddam się:) chociaz na panieńskim bylo ciezko..piwo drink i ciagnelo mega, ale dała rade!

wlasnie wrocilam ze spacerku. Straszna rzecz sie stala... otoz szly sobie 2panie ze swoimi dziecmi ,one oczywiscie gadka szmatka a dzieci same sobie...w pewnym momencie dziecko wyskoczylo na ulice na czerwone swiatlo!!!bylo tylko slychac pisk opon i krzyk przerazajacy! masakra jakas! na szczescie dziecku nic sie nie stalo,poodrapane troszke ale bardziej przerazone. A matka jeszcze je wyzwala! nie miesci mi sie to w glowie bo moim zdaniem to wlasnie ona winna jest,powinna bardziej uwazac! a i co jeszcze...nie pozwolila tej pani z auta zawiezc dziecka na kontrole do szpitala bo by mandat zaplacila za nie dopilnowanie dziecka...co to za matka ktora pieniazki przeklada nad zdrowie dziecka! wzburzona jestem!

Ojej no nie dziwie sie ze jestes wzburzona! Jaka kretynka z tej matki!!!

witam sie z nad kawki
achhh byle do wieczora

mnie tez ciagnie do fajek, ale nie poddam się:) chociaz na panieńskim bylo ciezko..piwo drink i ciagnelo mega, ale dała rade!

Dacie rade! Pewnie, szkoda kasy i zdrowia!!!

reklama
wrocilam ze szczepieni:) nie bylo tak zle:) maly wazy 8840g:) o dlugosci zapomnialam powiedziec pielegniarce:) ale zmierze go w domu:)
co do chodzikow to ja mam pozyczony od kolezanki. Uzywac bede ale malo,bede wolala prowadzac sama Alana bo przy okazji niezle cwiczenie bedzie. Ale na troszke wkladac go bede skoro kumpela podrzycila chodzic:) Ale bez przesady bo wiadomo : Co za duzo o nie zdrowo:)

Do góry