reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

reklama
stracilam wiare w siebie, za bardzo sie juz wcfiagnelam i mam za slaba wole:/

DZIEWCZYNY SLUCZAJCIE MAM DO WAS PYTANIE I PROSBE O RADE;
co byscie zrobily na moim miejscu:
zamawialam ten garniturek na chrzest, przed bozym cialem, mial byc wyslany 8.06 (tak twierdzila kontrahentka) rano priorytetem, a w rzeczywistosci wyslala 9.06 i to po 15!!!!!!!i to zwyklym:/
napisalam jej ze jesli nie dojdzie do piatku (11.06) to zadam zwrotu kasy,i zwracam garnitur. jeszcze nie odpisala, i zastanawiam sie czy wystawic jej neutrala czy negatywa?
i czy najpierw wystawic komenta czy walczyc o zwrot kasy?

Kurcze nieladnie ta kobieta postapila wiec zasluguje definitywie na negatywa tym bardziej ze mialyscie umowe i jakbys wiedziala, ze wysle to pozniej i zwyklym to bys pewnie nie kupila. Jednak zanim bym dala komenta to bym probowala odzyskac kase.

ja jak rzucilam jak dowiedzialam sie ze jestem w ciazy tak nie pale do dzis i w ogole mnie nie ciagnie:) podejrzewam ze moze dlatego ze nie wychodze nigdzie do barow a u mnie w domu nikt nie pali:)

ja tez rzucilam ale jestem strasznie nerwowa i tak po jednym po dwa itd. wrocilam do palenia a zaczelo sie od tego cholernego szpitala:/

kasiu ja bym wystawila negatywnego i dopominalabym sie zwrotu kasy,bo normalnie cie oszukala i niby co ci teraz po tym garniturku jak juz po chrzcinach. Stracilas kolejne pieniadze na kupno nowego.

Spadamy na spacerek.
Tak jeszcze spytam na szybko: w jakich pozycjach karmicie maluchy? Bo Julka pol butli zjada na rekach znudzi sie tym i musze ja polozyc na lozku czy gdzies i dojada reszte tak sobie lezac...a ostatnie mleko to juz cale zjada w lozeczku lezac i tak usypia...mam nadzieje, ze nie zlapie jakis zlych nawykow.
ja na rękach, więc jest w pozycji pół siedzącej ;-)

wlasnie wrocilam ze spacerku. Straszna rzecz sie stala... otoz szly sobie 2panie ze swoimi dziecmi ,one oczywiscie gadka szmatka a dzieci same sobie...w pewnym momencie dziecko wyskoczylo na ulice na czerwone swiatlo!!!bylo tylko slychac pisk opon i krzyk przerazajacy! masakra jakas! na szczescie dziecku nic sie nie stalo,poodrapane troszke ale bardziej przerazone. A matka jeszcze je wyzwala! nie miesci mi sie to w glowie bo moim zdaniem to wlasnie ona winna jest,powinna bardziej uwazac! a i co jeszcze...nie pozwolila tej pani z auta zawiezc dziecka na kontrole do szpitala bo by mandat zaplacila za nie dopilnowanie dziecka...co to za matka ktora pieniazki przeklada nad zdrowie dziecka! wzburzona jestem!
:szok::szok:

jeszcze troszkę i nasze maluszki będą zaczynały dreptać więc wrzucam na tepetę temat - CHODZIK - za i przeciw ;) co sądziecie o nim, czy wasze dzieciaczki będą z niego korzystać ?
jestem na nie :-) i nie będe rozpisywać na ten temat bo to temat który lubi kłótnie ;-)

Filip od wczoraj zaczail ze moze PIERDZIEC buzia i tak se bzyka az sie robi czerwony !!! wczoraj to myslalam ze sie czyms zadlawil bo tak poczerwienial z tego wysilku ,normalnie bite 5 minut se pierdzi i za jakis czas znowu - jest caly opluty - ale ja mu sie ta zabawa spodobala tylko zerka czy widze ze on tak umie ! wczoraj go pochwalilam i sie smialam z tego ,dzisiaj jak mi zaczol pierdziec przy jedzeniu to juz podziekowalam za ta zabawe!!!!!!!!! Cala opierdziana zupkom bylam !!!! najlepsze ze on nie chce przestac tak mu sie spodobalo!
mój tak też robi i co prawda jest to śmieszne, ale z racji tego że on robi tak już z miesiąc, to zaczyna być drażniace bo nawet śliniaki już jakoś nie pomagają żeby nie przemoczył ubrań :-) :-D

Jestem juz spowrotem. maly spi,maz czeka na mecz wiec ja mam spokoj:-)Ale dzisiaj tu spokoj!nawet nadrabiac nie mialam zbytnio co...
Kasiuch ja mysle ze lepiej poczekac z negatywem i domagac sie zwrotu kasy.Zadzwon do tej babki i sie dogadaj z nia najpierw na spokojnie bo to czy zwroca kase moze zalezec rowniez tylko od jej rzyczliwosci...zalezy jakie byly warunki kupna. Trzymam kciuki za pomyslny dla Ciebie obrot sprawy.

A co do papierosow to ja rzucilam jak tylko dowiedzialam sie o ciazy.Wyszlam z gabinetu i juz do ust nie wzielam!:tak:

kasiu ja bym wystawila negatywnego i dopominalabym sie zwrotu kasy,bo normalnie cie oszukala i niby co ci teraz po tym garniturku jak juz po chrzcinach. Stracilas kolejne pieniadze na kupno nowego.

no wlasnie chce to jakos "polubownie" zalatwic,zebym nie wyszlo ze nagle zmieniam zdanie. jak zaplacilam, tej babce, to napisalam jej maila ze mam nadzieje ze dojdzie do pt bo jak nie to odsylam i chce kase spowrotem ale nie odp. do tej pory:/

reklama
Do góry