reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

reklama
Spadamy na spacerek.
Tak jeszcze spytam na szybko: w jakich pozycjach karmicie maluchy? Bo Julka pol butli zjada na rekach znudzi sie tym i musze ja polozyc na lozku czy gdzies i dojada reszte tak sobie lezac...a ostatnie mleko to juz cale zjada w lozeczku lezac i tak usypia...mam nadzieje, ze nie zlapie jakis zlych nawykow.

Spadamy na spacerek.
Tak jeszcze spytam na szybko: w jakich pozycjach karmicie maluchy? Bo Julka pol butli zjada na rekach znudzi sie tym i musze ja polozyc na lozku czy gdzies i dojada reszte tak sobie lezac...a ostatnie mleko to juz cale zjada w lozeczku lezac i tak usypia...mam nadzieje, ze nie zlapie jakis zlych nawykow.

Alan butle najlepiej je w lozeczku na lezaco:)

wlasnie wrocilam ze spacerku. Straszna rzecz sie stala... otoz szly sobie 2panie ze swoimi dziecmi ,one oczywiscie gadka szmatka a dzieci same sobie...w pewnym momencie dziecko wyskoczylo na ulice na czerwone swiatlo!!!bylo tylko slychac pisk opon i krzyk przerazajacy! masakra jakas! na szczescie dziecku nic sie nie stalo,poodrapane troszke ale bardziej przerazone. A matka jeszcze je wyzwala! nie miesci mi sie to w glowie bo moim zdaniem to wlasnie ona winna jest,powinna bardziej uwazac! a i co jeszcze...nie pozwolila tej pani z auta zawiezc dziecka na kontrole do szpitala bo by mandat zaplacila za nie dopilnowanie dziecka...co to za matka ktora pieniazki przeklada nad zdrowie dziecka! wzburzona jestem!

hej kobietki :) właśnie wróciłam do Was, skończyły się wesele i inne imprezki i zaczęło się zwykłe szare życie w pracy, malutka z teściową na szczęście zostaje jak ja w pracy. Odnośnie tematu pampersiaków używałam jakiś czas Dadę i wyminiłam na Huggisy wydaje mi się, że są bardziej milutkie, w pampersach też mi ten ich zapach nie odpowiadał jakoś tak dziwnie, Happy użuwałam kiedyś i też są ok. Odnośnie przekręcania się na brzuszek - moja mała też jak śpi a się przekręci zaraz krzyk i płacz, teraz kładziemy obok niej dużą poduchę i problem z głowy :) przywitałam się i zmykam dalej pracować buźka !

matko!!! dobrze ze nic sie nie stalo dzieciaczkowi. Owszem to wina matki ze nie dopilnowala szkraba.Powinna miec pretensje do siebie a nie do dziecka!!

reklama
ja ich nie kupowalam ale czasmi polozne jak braly malego na kompanie i zapomnialy brac naszej pieluchy to zakladaly happy:) tez nie przeciekaly:) ale w porownaniu do pampersow sa zdecydowanie grusze i sztywniejsze:)

U nas położne zawijały w tetrę jeśli nie dało się swoich pampersów!
A my od 2 miesiąca jedziemy na dadach i nam bardzo odpowiadają..kiedyś były problemy z przeciekaniem rano..ale nawet jak kupiłam pampersy to dalej przeciekało...ale na szczęście na razie odpukać jest ok nawet jak daję dady na noc! Dupki niczym nie smarujemy i jeszcze nigdy nam się nie odpazyła ani nawet czerwona nie była więc widocznie Tomkowi pasują! A jednak to spora oszczędność...28 zł za paczke dawać! Niestety nie mam żadnego tesko ani reala blisko żeby szukać promocji pampersów :)

Do góry