reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Hej dziewczynki!!!
U nas noc calkiem w miare. Julcia wciaz obraca sie na brzuszek w nocy, ale dzis moj D do nie wstawal ja obracac spowrotem a pozniej jak wybila 4:30 to juz wstal bo na 6 do pracy hehe...biedak, ale nie narzekal.
Widze, ze pieluszki na tapecie...ja uzywalam tylko huggies i pampers i pampersy rzadza!!! huggiesy byly dla mnie za sztywne az mi sie julki szkoda zrobilo i jej spowrotem mieciutkiego pampersa zalozylam i oczywiscie nie wiemy co to przeciekanie.

hej dziewczynki:)
my sie obudziliśmy koło8 ja zjadłam kawałek ciacha i pije herbatke:)
zaraz ide sie kąpać a potem trzeba odkurzyć:)
kupiliśmy w ikea nowy materac, najpierw J nie odjął 20 cm (z każdej strony 10cm ma rama) i kupiliśmy zły wymiar 180 zamiast 160 na 200..więc trzeba było wymieniać. wczoraj chcieliśmy założyc pokrowiec i dupka ja wziełam zły wymiar 90x200..no *******y z nas niezłe!!
kupilismy wczoraj do akwarium nowe rybki dla synka 2 glonojady, 3 mieczyki, 4 hokejki i 5 brzanek:) kiedyś mieliśmy mega akwarium ale J zaniedbał..teraz ja wziełam to w swoje ręcę:) chce żeby młody miał atrakcje:)

ooo super! My tez mielismy kiedys tropikalne rybki:) nawet 2 akwaria, jedno secjalnie dla neonek i innych maluchow zeby wieksze sie nie znecaly hehe.
A teraz mamy jedno morskie akwarium - pasja mojego D...ciagle w nim grzebie. Julce oczywiscie sie podoba:)

reklama
Kala a probowalas malej po zasnieciu klasc wiekszego miska zeby sie nie mogla przekrecic na brzuszek? u mnie takie cos poskutkowalo i teraz sie juz nie przekreca w nocy:)

No wlasnie musze sprobowac. Boje sie tylko, ze ona go skopje...no ale zobaczymy moze akurat da rade:)

ja Aluskowi kladlam takiego mega miska ze nie bylo mowy o przekeceniu:) ale wydaje mi sie ze moze byc tez np,koc zwiniety:) szkoda by mala wtswala w nocy no i wy:) moze akurat i u was takie cos zda egzamin:)

Hej dziewczynki!!!
U nas noc calkiem w miare. Julcia wciaz obraca sie na brzuszek w nocy, ale dzis moj D do nie wstawal ja obracac spowrotem a pozniej jak wybila 4:30 to juz wstal bo na 6 do pracy hehe...biedak, ale nie narzekal.
Widze, ze pieluszki na tapecie...ja uzywalam tylko huggies i pampers i pampersy rzadza!!! huggiesy byly dla mnie za sztywne az mi sie julki szkoda zrobilo i jej spowrotem mieciutkiego pampersa zalozylam i oczywiscie nie wiemy co to przeciekanie.

ooo super! My tez mielismy kiedys tropikalne rybki:) nawet 2 akwaria, jedno secjalnie dla neonek i innych maluchow zeby wieksze sie nie znecaly hehe.
A teraz mamy jedno morskie akwarium - pasja mojego D...ciagle w nim grzebie. Julce oczywiscie sie podoba:)

toz to akrobatka z mojej synowej:-Ducaluj ja od antosia:-D
co do pampkow to mi tak zal bylo maledo w biedronkowych ze mnie az tylek bolal z przejecia hehe!!!

kala wstaw foto akwarium jak mozesz:)

Oto ono tak na szybko:
(tak za duzo nie widac na nim bo sie ryby troche pochowaly, moze pozniej wrzuce lepsze zdjecia ktore D ma w kompie ja u siebie tylko takie znalazlam...)
IMG_3251.jpg

Jezeli masz zdjecie swojego to ja chetnie bym zobaczyla:-)

Ostatnia edycja:
jakie sliczne akwarium:) zawsze chcialam miec takie rybki ale pan w sklepie powiedzial ze drogi jest sprzet do ich akwarium:(

Ostatnia edycja:
reklama
Oto ono tak na szybko:
(tak za duzo nie widac na nim bo sie ryby troche pochowaly, moze pozniej wrzuce lepsze zdjecia ktore D ma w kompie ja u siebie tylko takie znalazlam...)
Zobacz załącznik 256319

Jezeli masz zdjecie swojego to ja chetnie bym zobaczyla:-)

kurcze petarda!! to jest malawi prawda?
ja naszym sie pochwale jak je troche odreanimuje:) bo teraz to nie ma czym napradwe:)

Do góry