reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

Hej dziewczyny, musze się z Wami tym podzielić bo mnie zwaliło z nóg ... własnie się dowiedziałam, że synek mpjej koleżanki Gabriel urodzony 30.03.2010 w 24 tyg. ciąży odszedł 27 maja z tego świata, nie moge w to uwierzyć, oni tak walczyli ... nie wyobrażam sobie tego .... powiem jedno ona musi być bardzo silna bo ja chyba bym nie dała rady ;((((((
Ogromna tragedia:((( Ja sobie nawet tego nie wyobrazam!
[*]dla Gabrysia

To Antosiek niezła kluseczka:-D:-D:-D
A mi mówią że Tomek jest duży..a toż on teraz na szczepieniu..miał już skończone 6 miesięcy ważył 8300:-) No i bardzo dzielny:tak:

A my po kolejnej wizycie u lekarza:wściekła/y:
Niestety antybiotyk musi być jeszcze do piątku ale już Hani nie furczy na oskrzelach czyli pomaga! Oczywiście myślałam że padnę przy niej ze śmiechu:eek: Już na szczęście nie wrzeszczy u doktora..no a że to był mój wujek to ją tak zagadał że podczas osłuchiwania nawet oddychała głęboko:-D:-D:-D No myślałam że się posikam!

Niestety z Tomkiem coraz gorzej:no: Katar na całego i zaczyna się mokry kaszel:no: Jak do poniedziałku tak będzie to muszę gdzieś prywatnie pojechać bo naszego pediatry dalej nie ma a do tych konowałów już nie pójdę:wściekła/y:

I jeszcze muszę się pochwalić..cały dzień byłam dziś z dzieciakami u teściów i w końcu zobaczyłam jaką dziadek Hani niespodziankę szykuje!
Robi jej wielki domek z drzewa..taki z dwoma huśtawkami, ogromną zjeżdzalnią..no i domkiem;-):-) Wiecie takie jak są na placach zabaw! Normalnie postarał się dziadek!
Dobrze że Hania zdrowieje:) A co do Tomeczka to szukaj dobrego pediatre bo maluch sie meczy a z nim i ty! biedaczek maly:(
a niespodzianka pierwsza klasa! ja tez bym taka chciala:)))

to jest jakis stary model TAKO i jest wielofunkcyjny !! i jest do niego taka miekka gondola!! ale agatka do niej sie nie miescila :)
wózeczek sliczny:)

No to teraz mamy podobne wozki:tak:Nawet powiedzialabym ze takie same:-Dmy tez mamy miekka gondole ale moj Patryk sie w nia jeszcze miesci:tak:

A mam takie pytanko do mam ktore maja te gryzaczki z siateczka z Nuka?Jakie owoce podajecie teraz swoim pociecha?Czy dajecie normalne sklepowe jablka?
a co to za gryzaczki? pierwszy raz slysze...

Dla półrocznej Zosi Kory 5-miesięcznego Kaja Dagmar - sto latek i moc uścisków :)
DOłaczam sie do życzeń STO LATEK :)))) BUZIACZKI MALUDY

Magda, duuuuużo miłości na nowej drodze ;-)

Ula, my też jeszcze jeździmy w spacerówce, ale Maciek jest dużo mniejszy od twojego synka ;-)

Aga, zdrówka dla Tomeczka ;*
Maciek jednak zaakceptował ten smoczek TT do kaszek;-) Pierwszego dnia się tylko denerwował, że mu za szybko leci a teraz już normalnie pije... tylko trzymam go nieco wyżej żeby się nie zakrztusił:happy2:

Ja jeszcze nic nie daję, ale też jestem ciekawa;-)

A my wczoraj cały dzień spędziliśmy z przyjaciółmi... był obiadek w restauracji (Maciek nawet zniósł jakoś taką nasiadówę) i kawka i lody na trawie :-D Wieczorem zrobiliśmy racletta i jak znajomi poszli po 1 to Maciek się obudził i wstawał co 2h:-( No a teraz odsypia :-D
budzil sie bo moze myslal ze impreza nadal trwa i go cos ominie:)))

reklama
ale nudy!!! Mezus zabral Antoska na spacerek ,wiec ja robie gruntowke wkolo siebie:) Kapiel zaliczona,paznokcie zrobione a zaraz zmykam na solarium:))) lece!!!! heh

budzil sie bo moze myslal ze impreza nadal trwa i go cos ominie:)))
Wrrrr... imprezowicz mały ;-)

ale nudy!!! Mezus zabral Antoska na spacerek ,wiec ja robie gruntowke wkolo siebie:) Kapiel zaliczona,paznokcie zrobione a zaraz zmykam na solarium:))) lece!!!! heh
U mnie też nudy, tylko moje chłopaki jeszcze śpią... może postukam trochę, żeby wkońcu wstali ;-)

wróciłam juz:) opalona,wypoczęta i zadowolona:)))
maz z Antosiem zgarneli mnie jak szlam z solarium i poszlismy do polo na male zakupki,maly sie rozryczal tzn.nie ryczal tylko krzyczal doslownie sie darł! wiec go posadzilismy w gondoli ze wszystko widzial i od razu spokoj:) chwile tak siedzial po czym stwierdzilam ze trzeba go znow polozyc bo pewnie scierpl ale jak tylko polozylismy szkraba to znow wrzask tak wiec spowrotem na siedzaco. A rozgladal sie dookola i byl bardzo zadowolony i dumny jechal jak paw:) tak wiec dzis Łukasz musi leciec po spacerowke do tesciow i jutro maly bedzie ogladal juz swiat z innej perspektywy:)
a i kupilam malemu sandalki hihih takie smieszne hihihi

Tak myślałam...koleżanka była kilka razy u niej...ale jeździsz do niej prywatnie? A przyjmuje z rana? Bo A robi na 12 a sama raczej tam nie zajadę :(

ona przyjmuje tylko prywatnie od 8 do 16
jak z samego rana zadzwonisz to napewno przed 10 cie zarejestruje
chcesz telefon ?? pierwsza wizyta zawsze ejst drozsza - ok 50 a nastepne 30 ... jak idziesz z dzieckiem do kontroli przy tej samej chorobie to za kontrole 10 kasuje

witajcie, co do spacerowek, to chyba tez juz musimy sie przerzucic, bo z olka sie zrobil maly cwaniak, jak go wyjme z gondoli to sie z ciekawoscia rozglada, a jak mi juz reka wysiada to go wkladam z powrotem a ten marudzi ze nie chce, a jak na raczkach to siedzi cichutko! zcwanmil sie synus:)

a ja mam lenia od wczoraj nic mi sie nie chce:/

Hej dziewczyny, musze się z Wami tym podzielić bo mnie zwaliło z nóg ... własnie się dowiedziałam, że synek mpjej koleżanki Gabriel urodzony 30.03.2010 w 24 tyg. ciąży odszedł 27 maja z tego świata, nie moge w to uwierzyć, oni tak walczyli ... nie wyobrażam sobie tego .... powiem jedno ona musi być bardzo silna bo ja chyba bym nie dała rady ;((((((

Ojej,nawet sobie tego nie wyobrazam:no::-(jakie to musi byc przykre:-(
A jak się nazywa?

Mamy taki weekendowy dyżur tylko że tam też nie zawsze jest pediatra!
A co do domku..to wiem ile kosztują dlatego tak się cieszę..bo wujki z gór taniej drzewo załatwili a tylko zjeżdzalni szukamy! Na allegro 2,5 m kosztuje koło 90 zł..ale drugie tyle to przesyłka! Ale znów w okolicznych sklepach taka kosztuje ponad 200!

Boże strasznie mi przykro...nawet sobie nie wyobrażam jaka to tragedia!:no:

Ja tez kupie Julci taka sama zjezdzalnie,moj maz z tesciem zrobia jakas drabinke i bedzie git:tak:rozgladalam sie za nimi i widzialam chyba za 180 zl:tak:z przesylka a z podestem to chyba cos okolo 400:szok:

Dla półrocznej Zosi Kory 5-miesięcznego Kaja Dagmar - sto latek i moc uścisków :)

owniez dolączam sie do zyczen:tak:ZDRÓWKA SOLENIZANTOM!!!

ULENKA ten gryzak jest taki
Ś_M NUBY GRYZAK DO PODAWANIA POKARMU GRYZACZEK (1042245407) - Aukcje internetowe Allegro

ciekawy ten gryzaczek. zastanawiam się czy jest praktyczny...Czy np. dzieci chetnie z niego korzystaja i czy gdybym wlozyla do niego np chrupke to on bylby w stanie ja zjesc?

reklama
cześć dziewczyny
długo mnie nie było- podczytuje was czasami, dużo piszecie ;-)
Ale ten czas leci nasze dzieciaczki mają już pół roku ;-)

Do góry