ulenka7883
mamusia Antolka:)))
Ogromna tragedia(( Ja sobie nawet tego nie wyobrazam!Hej dziewczyny, musze się z Wami tym podzielić bo mnie zwaliło z nóg ... własnie się dowiedziałam, że synek mpjej koleżanki Gabriel urodzony 30.03.2010 w 24 tyg. ciąży odszedł 27 maja z tego świata, nie moge w to uwierzyć, oni tak walczyli ... nie wyobrażam sobie tego .... powiem jedno ona musi być bardzo silna bo ja chyba bym nie dała rady ;((((((
[*]dla Gabrysia
Dobrze że Hania zdrowieje A co do Tomeczka to szukaj dobrego pediatre bo maluch sie meczy a z nim i ty! biedaczek malyTo Antosiek niezła kluseczka
A mi mówią że Tomek jest duży..a toż on teraz na szczepieniu..miał już skończone 6 miesięcy ważył 8300:-) No i bardzo dzielny
A my po kolejnej wizycie u lekarza
Niestety antybiotyk musi być jeszcze do piątku ale już Hani nie furczy na oskrzelach czyli pomaga! Oczywiście myślałam że padnę przy niej ze śmiechu Już na szczęście nie wrzeszczy u doktora..no a że to był mój wujek to ją tak zagadał że podczas osłuchiwania nawet oddychała głęboko No myślałam że się posikam!
Niestety z Tomkiem coraz gorzej Katar na całego i zaczyna się mokry kaszel Jak do poniedziałku tak będzie to muszę gdzieś prywatnie pojechać bo naszego pediatry dalej nie ma a do tych konowałów już nie pójdę
I jeszcze muszę się pochwalić..cały dzień byłam dziś z dzieciakami u teściów i w końcu zobaczyłam jaką dziadek Hani niespodziankę szykuje!
Robi jej wielki domek z drzewa..taki z dwoma huśtawkami, ogromną zjeżdzalnią..no i domkiem;-):-) Wiecie takie jak są na placach zabaw! Normalnie postarał się dziadek!
a niespodzianka pierwsza klasa! ja tez bym taka chciala))
wózeczek slicznyto jest jakis stary model TAKO i jest wielofunkcyjny !! i jest do niego taka miekka gondola!! ale agatka do niej sie nie miescila
a co to za gryzaczki? pierwszy raz slysze...No to teraz mamy podobne wozkiNawet powiedzialabym ze takie samemy tez mamy miekka gondole ale moj Patryk sie w nia jeszcze miesci
A mam takie pytanko do mam ktore maja te gryzaczki z siateczka z Nuka?Jakie owoce podajecie teraz swoim pociecha?Czy dajecie normalne sklepowe jablka?
DOłaczam sie do życzeń STO LATEK ))) BUZIACZKI MALUDYDla półrocznej Zosi Kory 5-miesięcznego Kaja Dagmar - sto latek i moc uścisków
budzil sie bo moze myslal ze impreza nadal trwa i go cos ominie))Magda, duuuuużo miłości na nowej drodze ;-)
Ula, my też jeszcze jeździmy w spacerówce, ale Maciek jest dużo mniejszy od twojego synka ;-)
Aga, zdrówka dla Tomeczka ;*
Maciek jednak zaakceptował ten smoczek TT do kaszek;-) Pierwszego dnia się tylko denerwował, że mu za szybko leci a teraz już normalnie pije... tylko trzymam go nieco wyżej żeby się nie zakrztusił
Ja jeszcze nic nie daję, ale też jestem ciekawa;-)
A my wczoraj cały dzień spędziliśmy z przyjaciółmi... był obiadek w restauracji (Maciek nawet zniósł jakoś taką nasiadówę) i kawka i lody na trawie Wieczorem zrobiliśmy racletta i jak znajomi poszli po 1 to Maciek się obudził i wstawał co 2h:-( No a teraz odsypia