reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Hej dziewczyny, musze się z Wami tym podzielić bo mnie zwaliło z nóg ... własnie się dowiedziałam, że synek mpjej koleżanki Gabriel urodzony 30.03.2010 w 24 tyg. ciąży odszedł 27 maja z tego świata, nie moge w to uwierzyć, oni tak walczyli ... nie wyobrażam sobie tego .... powiem jedno ona musi być bardzo silna bo ja chyba bym nie dała rady ;((((((
Ogromna tragedia:((( Ja sobie nawet tego nie wyobrazam!
[*]dla Gabrysia

To Antosiek niezła kluseczka:-D:-D:-D
A mi mówią że Tomek jest duży..a toż on teraz na szczepieniu..miał już skończone 6 miesięcy ważył 8300:-) No i bardzo dzielny:tak:

A my po kolejnej wizycie u lekarza:wściekła/y:
Niestety antybiotyk musi być jeszcze do piątku ale już Hani nie furczy na oskrzelach czyli pomaga! Oczywiście myślałam że padnę przy niej ze śmiechu:eek: Już na szczęście nie wrzeszczy u doktora..no a że to był mój wujek to ją tak zagadał że podczas osłuchiwania nawet oddychała głęboko:-D:-D:-D No myślałam że się posikam!

Niestety z Tomkiem coraz gorzej:no: Katar na całego i zaczyna się mokry kaszel:no: Jak do poniedziałku tak będzie to muszę gdzieś prywatnie pojechać bo naszego pediatry dalej nie ma a do tych konowałów już nie pójdę:wściekła/y:

I jeszcze muszę się pochwalić..cały dzień byłam dziś z dzieciakami u teściów i w końcu zobaczyłam jaką dziadek Hani niespodziankę szykuje!
Robi jej wielki domek z drzewa..taki z dwoma huśtawkami, ogromną zjeżdzalnią..no i domkiem;-):-) Wiecie takie jak są na placach zabaw! Normalnie postarał się dziadek!
Dobrze że Hania zdrowieje:) A co do Tomeczka to szukaj dobrego pediatre bo maluch sie meczy a z nim i ty! biedaczek maly:(
a niespodzianka pierwsza klasa! ja tez bym taka chciala:)))

to jest jakis stary model TAKO i jest wielofunkcyjny !! i jest do niego taka miekka gondola!! ale agatka do niej sie nie miescila :)
wózeczek sliczny:)

No to teraz mamy podobne wozki:tak:Nawet powiedzialabym ze takie same:-Dmy tez mamy miekka gondole ale moj Patryk sie w nia jeszcze miesci:tak:

A mam takie pytanko do mam ktore maja te gryzaczki z siateczka z Nuka?Jakie owoce podajecie teraz swoim pociecha?Czy dajecie normalne sklepowe jablka?
a co to za gryzaczki? pierwszy raz slysze...

Dla półrocznej Zosi Kory 5-miesięcznego Kaja Dagmar - sto latek i moc uścisków :)
DOłaczam sie do życzeń STO LATEK :)))) BUZIACZKI MALUDY

Magda, duuuuużo miłości na nowej drodze ;-)

Ula, my też jeszcze jeździmy w spacerówce, ale Maciek jest dużo mniejszy od twojego synka ;-)

Aga, zdrówka dla Tomeczka ;*
Maciek jednak zaakceptował ten smoczek TT do kaszek;-) Pierwszego dnia się tylko denerwował, że mu za szybko leci a teraz już normalnie pije... tylko trzymam go nieco wyżej żeby się nie zakrztusił:happy2:

Ja jeszcze nic nie daję, ale też jestem ciekawa;-)

A my wczoraj cały dzień spędziliśmy z przyjaciółmi... był obiadek w restauracji (Maciek nawet zniósł jakoś taką nasiadówę) i kawka i lody na trawie :-D Wieczorem zrobiliśmy racletta i jak znajomi poszli po 1 to Maciek się obudził i wstawał co 2h:-( No a teraz odsypia :-D
budzil sie bo moze myslal ze impreza nadal trwa i go cos ominie:)))

reklama
ale nudy!!! Mezus zabral Antoska na spacerek ,wiec ja robie gruntowke wkolo siebie:) Kapiel zaliczona,paznokcie zrobione a zaraz zmykam na solarium:))) lece!!!! heh

budzil sie bo moze myslal ze impreza nadal trwa i go cos ominie:)))
Wrrrr... imprezowicz mały ;-)

ale nudy!!! Mezus zabral Antoska na spacerek ,wiec ja robie gruntowke wkolo siebie:) Kapiel zaliczona,paznokcie zrobione a zaraz zmykam na solarium:))) lece!!!! heh
U mnie też nudy, tylko moje chłopaki jeszcze śpią... może postukam trochę, żeby wkońcu wstali ;-)

wróciłam juz:) opalona,wypoczęta i zadowolona:)))
maz z Antosiem zgarneli mnie jak szlam z solarium i poszlismy do polo na male zakupki,maly sie rozryczal tzn.nie ryczal tylko krzyczal doslownie sie darł! wiec go posadzilismy w gondoli ze wszystko widzial i od razu spokoj:) chwile tak siedzial po czym stwierdzilam ze trzeba go znow polozyc bo pewnie scierpl ale jak tylko polozylismy szkraba to znow wrzask tak wiec spowrotem na siedzaco. A rozgladal sie dookola i byl bardzo zadowolony i dumny jechal jak paw:) tak wiec dzis Łukasz musi leciec po spacerowke do tesciow i jutro maly bedzie ogladal juz swiat z innej perspektywy:)
a i kupilam malemu sandalki hihih takie smieszne hihihi

Tak myślałam...koleżanka była kilka razy u niej...ale jeździsz do niej prywatnie? A przyjmuje z rana? Bo A robi na 12 a sama raczej tam nie zajadę :(

ona przyjmuje tylko prywatnie od 8 do 16
jak z samego rana zadzwonisz to napewno przed 10 cie zarejestruje
chcesz telefon ?? pierwsza wizyta zawsze ejst drozsza - ok 50 a nastepne 30 ... jak idziesz z dzieckiem do kontroli przy tej samej chorobie to za kontrole 10 kasuje

witajcie, co do spacerowek, to chyba tez juz musimy sie przerzucic, bo z olka sie zrobil maly cwaniak, jak go wyjme z gondoli to sie z ciekawoscia rozglada, a jak mi juz reka wysiada to go wkladam z powrotem a ten marudzi ze nie chce, a jak na raczkach to siedzi cichutko! zcwanmil sie synus:)

a ja mam lenia od wczoraj nic mi sie nie chce:/

Hej dziewczyny, musze się z Wami tym podzielić bo mnie zwaliło z nóg ... własnie się dowiedziałam, że synek mpjej koleżanki Gabriel urodzony 30.03.2010 w 24 tyg. ciąży odszedł 27 maja z tego świata, nie moge w to uwierzyć, oni tak walczyli ... nie wyobrażam sobie tego .... powiem jedno ona musi być bardzo silna bo ja chyba bym nie dała rady ;((((((

Ojej,nawet sobie tego nie wyobrazam:no::-(jakie to musi byc przykre:-(
A jak się nazywa?

Mamy taki weekendowy dyżur tylko że tam też nie zawsze jest pediatra!
A co do domku..to wiem ile kosztują dlatego tak się cieszę..bo wujki z gór taniej drzewo załatwili a tylko zjeżdzalni szukamy! Na allegro 2,5 m kosztuje koło 90 zł..ale drugie tyle to przesyłka! Ale znów w okolicznych sklepach taka kosztuje ponad 200!

Boże strasznie mi przykro...nawet sobie nie wyobrażam jaka to tragedia!:no:

Ja tez kupie Julci taka sama zjezdzalnie,moj maz z tesciem zrobia jakas drabinke i bedzie git:tak:rozgladalam sie za nimi i widzialam chyba za 180 zl:tak:z przesylka a z podestem to chyba cos okolo 400:szok:

Dla półrocznej Zosi Kory 5-miesięcznego Kaja Dagmar - sto latek i moc uścisków :)

owniez dolączam sie do zyczen:tak:ZDRÓWKA SOLENIZANTOM!!!

ULENKA ten gryzak jest taki
Ś_M NUBY GRYZAK DO PODAWANIA POKARMU GRYZACZEK (1042245407) - Aukcje internetowe Allegro

ciekawy ten gryzaczek. zastanawiam się czy jest praktyczny...Czy np. dzieci chetnie z niego korzystaja i czy gdybym wlozyla do niego np chrupke to on bylby w stanie ja zjesc?

reklama
cześć dziewczyny
długo mnie nie było- podczytuje was czasami, dużo piszecie ;-)
Ale ten czas leci nasze dzieciaczki mają już pół roku ;-)

Do góry