reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

no wlasnie bo zastanawialam sie czy bedzie mu wygodnie bo to jednak nie jest obudowany wozeczek jak gondola. ale masz racje kocyk moze rozwiazac problem.moze sprobuje go w poniedzialek chociaz na probe w domku wlozyc w spacerowke i zobacze jaka reakcja bedzie.

tam jest wlozony taki duzy koc i na to recznika dalam :)

reklama
hej laseczki:)))
maly juz spi a ja mam czas w koncu dla was:) nie jestem w stanie nadrobic wiec nawet nie probuje. Ostatnio jakos wciaz cos mi wypadalo i malo co tu zagladalam:(
w Dzien matki bylismy na szczepieniu i Antos wazy juz 8300!!! a podczas zastrzyku wcale nie plakal:) Dzielny chlopak:)
Musze sie pochwalic jaki sliczny prezent dostalam od mojego dziecka,dokladnie w dzien matki pierwszy raz smial sie w glos i to wlasnie do mnie:) od tego dnia wciaz sie smieje i to tak zabawnie ze az sie lezka w oku kreci... sprawil mi najlepszy prezent jaki tylko mogl :)

To Antosiek niezła kluseczka:-D:-D:-D
A mi mówią że Tomek jest duży..a toż on teraz na szczepieniu..miał już skończone 6 miesięcy ważył 8300:-) No i bardzo dzielny:tak:

A my po kolejnej wizycie u lekarza:wściekła/y:
Niestety antybiotyk musi być jeszcze do piątku ale już Hani nie furczy na oskrzelach czyli pomaga! Oczywiście myślałam że padnę przy niej ze śmiechu:eek: Już na szczęście nie wrzeszczy u doktora..no a że to był mój wujek to ją tak zagadał że podczas osłuchiwania nawet oddychała głęboko:-D:-D:-D No myślałam że się posikam!

Niestety z Tomkiem coraz gorzej:no: Katar na całego i zaczyna się mokry kaszel:no: Jak do poniedziałku tak będzie to muszę gdzieś prywatnie pojechać bo naszego pediatry dalej nie ma a do tych konowałów już nie pójdę:wściekła/y:

I jeszcze muszę się pochwalić..cały dzień byłam dziś z dzieciakami u teściów i w końcu zobaczyłam jaką dziadek Hani niespodziankę szykuje!
Robi jej wielki domek z drzewa..taki z dwoma huśtawkami, ogromną zjeżdzalnią..no i domkiem;-):-) Wiecie takie jak są na placach zabaw! Normalnie postarał się dziadek!

czy ja wiem czy za cieplo??? u mnie jak swieci slonce to jest ok ale jak go nie ma to trzeba sie bardzo cieplo ubrac!:(
tak jakos u nas jest dziwnie......

Ja juz nie pamietam kiedy zalozylam ostatni raz kurtke:tak:mam taka cieniutka katane i jak jest chlodniej to w niej smigam:tak:
Kopciuszku tylko za maly tak je juz od kilku dni...:(

No to moze zebole?Przeciez one nie wyzynaja sie 1 dzien,no albo po prostu ma mniejszy apetyt,nie ma co sie martwic;-)

i wiecie co tak sie zastanawiam czy nie przelozyc juz go do spacerowki...niby jeszcze nie siedzi (choc bardzo chce) ale juz taki ogromnmy w tej gondoli sie wydaje ze az smiesznie wyglada:))) i jeszcze wydaje mie sie ze ze spacerowki to juz by co nieci widzial i spacer bardziej by mu przypasil. Co mowicie zmieniac juz?? wy juz pewnie smigacie spacerowkami co? a moj najmlodszy i musi gonic wasze dzieciaczki:)))

My uzylismy spacerowki pierwszy raz w piatek na zakupach i malemu sie bardzo podobalo:tak:
Agatka u mamy jezdzi w spacerowce ale na plasko zupelnie!! i ma polozony koc bo troche twardy ten wozeczek :)

Zobacz załącznik 250687

taki mamuska kupila za 200 :)

A czy ten wozek to nie Fenix?Bo ja mam bardzo podobny ten podworkowy:tak:i on nie jest tylko spacerowka,to jest wozek wielofunkcyjny:tak:

To Antosiek niezła kluseczka:-D:-D:-D
A mi mówią że Tomek jest duży..a toż on teraz na szczepieniu..miał już skończone 6 miesięcy ważył 8300:-) No i bardzo dzielny:tak:

Niestety antybiotyk musi być jeszcze do piątku ale już Hani nie furczy na oskrzelach czyli pomaga! Oczywiście myślałam że padnę przy niej ze śmiechu:eek: Już na szczęście nie wrzeszczy u doktora..no a że to był mój wujek to ją tak zagadał że podczas osłuchiwania nawet oddychała głęboko:-D:-D:-D No myślałam że się posikam!

Niestety z Tomkiem coraz gorzej:no: Katar na całego i zaczyna się mokry kaszel:no: Jak do poniedziałku tak będzie to muszę gdzieś prywatnie pojechać bo naszego pediatry dalej nie ma a do tych konowałów już nie pójdę:wściekła/y:

I jeszcze muszę się pochwalić..cały dzień byłam dziś z dzieciakami u teściów i w końcu zobaczyłam jaką dziadek Hani niespodziankę szykuje!
Robi jej wielki domek z drzewa..taki z dwoma huśtawkami, ogromną zjeżdzalnią..no i domkiem;-):-) Wiecie takie jak są na placach zabaw! Normalnie postarał się dziadek!

Dobrze ze z Hania lepiej:-)szkoda ze z Tomeczkiem gorzej:-(a wy nie macie w szpitalu pomocy doraznej?U nas jest w wiekendy calodobowa taka pomoc i jest rowniez tam pediatra:tak:wczesniej jak nie bylo to ktoras przychodnia pelnila wiekendowa sluzbe zdrowia:tak:bo moim zdaniem lepiej byloby pokazac go wczesniej a nie czekac do poniedzialku.
A co do domka to super sa:tak:ale troche kosztuja,ja niestety nie mam nikogo kto potrafilby taki zrobic:no:

kurcze moze powinnas pojechac do wodzia do tej mojej pani doktor ?? kolezanka ostatnio u mnie byla i mowila ze jej 4 latni synek non stop chorowal a ona go wyciagnela i juz 3 miesiace chodzi do przedszkola i co najwyzej katarek ma ! a tak to co chwile oskrzela, krtan, pluca ...

to jest jakis stary model TAKO i jest wielofunkcyjny !! i jest do niego taka miekka gondola!! ale agatka do niej sie nie miescila :)

No to teraz mamy podobne wozki:tak:Nawet powiedzialabym ze takie same:-Dmy tez mamy miekka gondole ale moj Patryk sie w nia jeszcze miesci:tak:

A mam takie pytanko do mam ktore maja te gryzaczki z siateczka z Nuka?Jakie owoce podajecie teraz swoim pociecha?Czy dajecie normalne sklepowe jablka?

Hej dziewczyny, musze się z Wami tym podzielić bo mnie zwaliło z nóg ... własnie się dowiedziałam, że synek mpjej koleżanki Gabriel urodzony 30.03.2010 w 24 tyg. ciąży odszedł 27 maja z tego świata, nie moge w to uwierzyć, oni tak walczyli ... nie wyobrażam sobie tego .... powiem jedno ona musi być bardzo silna bo ja chyba bym nie dała rady ;((((((

reklama
Hej Dziewczynki!
luuuźna, sylwik, kopciuszku, maarta100, daffi, hichotka, wika, aga, julka32, kasiuch, magda85, ulenka Alunia dziękuje e-ciociom za życzenia i przesyła każdej mokrego całusa!
Pauluś spóźnione życzenia dla Alusia, Nessi wszystkiego naj dla Michałka!
maarta100 ja też nie mam okresu, ale też się raczej nie liczę, bo biorę tabsy. Już ponad rok bez @ (ostatni 23 lutego), aż mi z tym dziwnie, ale nie narzekam:)
magda85 wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!
madziarena straszna tragedia, brak słów.
[*] dla Gabriela.
ulenka my też jeszcze nie jeździmy w spacerówce, ale wkrótce planujemy zamianę.
A tak poza tym coś nam dziecię marudzi. Często ma problem, żeby zasnąć wieczorem, nawet ręce nie pomagają. Musimy coś z tym zrobić, bo wszyscy się męczymy. Aż trudno mi uwierzyć, że ten czas tak szybko leci i Ala ma już pół roku. Niedawno była taka malutka...normalnie się wzruszyłam. Nic to niech nam dalej zdrowo rośnie:)

Do góry