karnitynka1982
Fanka BB :)
Ojeju ale masz wspomnienia biedny tata no to musisz jeszcze raz przyjechac zeby zle dobrymi zastapicmi ostatnimi czasy swinoujscie sie kojarzy z problemami mojego taty jak na plazy noge zlamal ... ech zycie ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojeju ale masz wspomnienia biedny tata no to musisz jeszcze raz przyjechac zeby zle dobrymi zastapicmi ostatnimi czasy swinoujscie sie kojarzy z problemami mojego taty jak na plazy noge zlamal ... ech zycie ...
Mea a tata to w siatke tak zapalczywie gral czy w jakas dziure wpadl?
No na pewno ja wiem doskonale co to znaczy choroba rodzica podczas ciazy w dodatku miesiac temu bylam pierwszy raz na taty grobie to byl dla mnie szok........w ubieglym roku byli z mama w sanatorium i zwyczajnie upadl na spacerze .. .ale moj tatus to mega budowy jest i byl problem ... szpital, problemy z zakrzepami ... ech duzo by opowiadac ... swoje przezylam zwlaszcza ze w ciazy bylam i nie moglam sie za bardzo stresowac ...
A mnie R humor zepsuł, bo powiedział, że słyszał prognozy, że cały miesiąc ma być deszczowy.doskonale Cię rozumiem, dlatego dwa dni ciągłego deszczu mnie dobijają. Jak jest ładna pogoda to pół dnia spędzam na spacerkach, albo tylko z małym, albo zabieram jeszcze psa i śmigamy
Niestety też słyszałam i czytałam, że do końca maja raczej pogoda deszczowa ;(A mnie R humor zepsuł, bo powiedział, że słyszał prognozy, że cały miesiąc ma być deszczowy.
No na pewno ja wiem doskonale co to znaczy choroba rodzica podczas ciazy w dodatku miesiac temu bylam pierwszy raz na taty grobie to byl dla mnie szok........
Moj tata zmarl 2 tygodnie przed szymcia narodzinami a tak na niego czekal (((((((((( Na drugie ma Stasiu po nim...Moja mama umarła 3 lata temu (w sierpniu będzie) i bardzo mi smutno, że nie doczekała mojego dzidziusia.
No na pewno ja wiem doskonale co to znaczy choroba rodzica podczas ciazy w dodatku miesiac temu bylam pierwszy raz na taty grobie to byl dla mnie szok........
A mnie R humor zepsuł, bo powiedział, że słyszał prognozy, że cały miesiąc ma być deszczowy.
Kochana wszytsko da się zrobić!! Kwestia czasu;-)
Ania znam bolaczkę posidania psa, teraz juz od kilku miesięcy luzik bo w domku mieszkamy i swoje podwórko jest... ale kiedys i mi sie nie chciało tak z psem wychodzić ale mus to mus... u sąsiadki była dziewczynka która chciała mieć pieska i zawsze bardzo chetnie z moja Kamą wychodziła zawsze jej pare groszy dawałam za to, a ona chenie wychodziła, pieek zawsze wybiegany był jak z nia ze spacerku wracał;-)