reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

MEA ale ja nie mam jak i kiedy nadrabiac dwoch watkow,zamknietego i tego a chcialabym byc z wami wszystkimi na bierzaco:tak:az mi sie ryczec chce,czemyu musi byc podzial:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:w holere takie pisanie,co mam pisac tam i tu to samo:wściekła/y:nie no ja juz nie wyrabiam:-:)-:)-:)-(

Kopciuszku , nie smuc sie.
Traktuj zamkniety jako watek tematyczny :).
Tam tematem jest zycie osobiste.
Jak narazie piszemy o sobie , swojej przeszlosci , pracy itp
Tu zostajemy na bierzaco.
Tam nie ma prawie nic o dzieciach i cale szczescie bo przynajmniej nie zasmiecamy innym mama podczytujacym waznych info na temat dzieci naszymi osobistymi sprawami.

a ja zauwazylam juz dawno /jeszcze w ciazy/ ze jak w weekendy rodzinka jest liczniej w domku to i mniej sie wszyscy na forum udzielaja ...

A w piatki zawsze zaczyna sie cisza weekendowa :)
Ania - wytrzymaj jeszcze kilka dni. Napewno mea niedlugo Cie dopisze do naszych zamknietych watkow i poznamy Twoje dziecie ze zdjec i Ciebie moze tez, nie? :)

reklama
Moj tata zmarl 2 tygodnie przed szymcia narodzinami a tak na niego czekal :((((((((((( Na drugie ma Stasiu po nim...[/QUOTE

przykro mi:( sprawdza się to powiedzenie, że ktoś odchodzi by zrobić miejsce nowemu życiu. Moja kuzynka była kiedyś w takiej sytuacji, jej tata zmarł 10 dni przed narodzinami 1 wnuka, wcześniej miał 3 wnuczki. Takie życie...

Moj tata zmarl 2 tygodnie przed szymcia narodzinami a tak na niego czekal :((((((((((( Na drugie ma Stasiu po nim...[/QUOTE

przykro mi:( sprawdza się to powiedzenie, że ktoś odchodzi by zrobić miejsce nowemu życiu. Moja kuzynka była kiedyś w takiej sytuacji, jej tata zmarł 10 dni przed narodzinami 1 wnuka, wcześniej miał 3 wnuczki. Takie życie...
No tak a moj Szymek jest bardzo radosnym dzieckiem moj tata byl wielkim optymista zawsze usmiechnietym moze to mu dal od siebie:)

spokojnie, rozumiem Waszą potrzebę zamkniętego wątku i wcale nie czekam na dostęp, tzn.mam świadomość, że mnie nie znacie i jest on dla mnie zamknięty. Cieszę się, że w końcu się odezwałam:)

Dobrej nocy:) powoli się kładę, bo mój synek też się jeszcze budzi w nocy raz, a od 5 to właściwie już tak śpi i nie śpi, kręci się, mruczy, popłakuje.

Co do pieska to moi rodzice wyjechali teraz na 2 tygodnie na wczasy i zostawili mi bernardyna... mimo, że Nicolas nie potrzebuje dużo ruchu i jest bardzo ułożony to jednak nie chciałabym mieć teraz pieska, zwłaszcza że mieszkamy w bloku :no:

Mi się też marzą spacery nad morzem, szum fal, ciepły piaseczek tralalala
A wyprowadziłam się na południe PL haha :-D

Dobra ja też zmykam do wanny ;-)

reklama
Co do pieska to moi rodzice wyjechali teraz na 2 tygodnie na wczasy i zostawili mi bernardyna... mimo, że Nicolas nie potrzebuje dużo ruchu i jest bardzo ułożony to jednak nie chciałabym mieć teraz pieska, zwłaszcza że mieszkamy w bloku :no:

Mi się też marzą spacery nad morzem, szum fal, ciepły piaseczek tralalala
A wyprowadziłam się na południe PL haha :-D

Dobra ja też zmykam do wanny ;-)

wiesz najbardziej marzysz o tym czego nie masz ... karnitynka i ania pewnie sobie teraz mysla "ech ale by sie po gorach pospacerowalo" a ja do wisly mam rzut beretem bez antenki i prawie tam nie bywam ...

Do góry