reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
My dzis po ciezkim dniu no wiec miedniczka prawdopodobnie sie wchlonela bo lekarz jej nie widzial a bioderka super sie rozwijaja i stopka tez bez zarzutu wiec wszystko pieknie:) Mam caly dzien do nadrobienia a troche naskrobalyscie moze dam rade w pol godz bo pozniej na film sie ugadalam z T i wylaczamy kompy hehe
to ślicznie że wszystko dobrze sie rozwija:)

Cherie moj Szymek tez sie obraca dookola zgodnie z ruchem wskazowek zegara:-D
mój Antolek robi dokładnie tak samo:)))

ja Was podziwiam, ja taka mietka jestem ze jak maz na tydzien pojechal to beczalam :)
ja nawet w szpitalu po porodzie tesknilam za mezem,a jak wyjezdzal do wieczorkiem do domku to nawet lezka w oku mi sie zakrecila:)

Dziewczyny a ja mam techniczne pytanie: Młody dostał wczoraj kaszki ryżowej z bananami na noc i rano walnął kupe w postaci czarnych kulek? Mam panikować?
ja od soboty wprowadzilam sloiczki (zupki) i jak robi kupki to ma inna niz zwykle ma takie plamki ciemne ale konsystencja taka jak wtedy.czy to normalne???

woda koperkowa ani erbatka nie pomagaja :)

no i teraz co jej mam podac lakcid baby czy bobotic? :-D
nie wiem juz.. zdurnialam..
obejrze dzisiejsza noc.. w koncu rano zrobila kupe..
ja podawalam na takie cos lakcid,a jak to nie pomoglo to infacol i wszystko bylo ok

A ja butelkowa uśpiłam bąbla w łóżeczku i sobie śpiocha :)
Nie wyobrażam sobie spania z małym :sorry: to nie dla mnie! Nawet jak był na cycu, to wolałam go tysiąc razy wyjmować z łóżeczka..ale przyznam, że to było męczące!
ja tez butelkowa:) i rowniez nie biore malucha do lozia.wzielam go tylko2razy na poczatku i na tym poprzestalam. nie wyobrazam sobie dzielenia lozka z 2 facetami:)) a tak powaznie to nie chce tracic intymnosci jaka mamy z mezem.

ja nadal mam schizę typu "czy na pewno oddycha". podchodzę, sprawdzam, nasłu****ę, do tego stopnia, że jak coś mi się nie podoba, to go lekko przebudzam.
ja tez czesto sprawdzam:) w nocy budze mojego i mu mowie czy slyszy oddech jak powie ze nie to musi wstac i sprawdzic bo inaczej nie zasne.

Z dobrych wiadomości dodam, że chyba kanaliki łzowe mamy z głowy : ) Nic nie ropieje od miesiąca i już łezka w oku nie stoi : )
Cieszę się, że chociaż to mamy już za sobą ........
Jesli ktoś może mi jeszcze wyjaśnić różnicę między Nietolerancją a Alergią to będę wdzięczna : )
roznicy ci nie wytlumacze bo sie nie znam.ale jesli chodzi o oczka to dobrze ze choc 1 problem masz glowy:)
a powiedzcie mi dziewczyny czy wasze dzieci maja lzy jak placza?? bo moj typowych nie ma tylko czasem oczka mu sie zrobia mokre i to wszystko.

Dzień dobry:) nie umiem jeszcze cytować fragmentarycznie, więc odpiszę tak ogólnie. Jestem polonistką, nauczam w szkole ponadgimnazjalnej, do której wracam we wrześniu. Piesek to "dwurasowiec", jak ja to mówię, jest cały czarny i mnie przypomina labradorka, tylko jest nieco mniej masywny. Samej jest cięzko, ale daję radę. Poza tym trudniej jest psychicznie, fizycznie wszystko opanowałam;)
Szymuś ma teraz pewnie ok 9kg, 12 maja się przekonam. A w ciąży, zwłaszcza pod koniec, było naprawdę ciężko, ale tylko ostatni miesiąc.

Kurcze teraz mamy polonistkę :-D Draka robić błędy :-D
Mam nadzieję, że Pani Prof będzie litościwa :tak: hehe :)
Nie no żartuję ;-) Wszystkie moje polonistki uwielbiałam, bo sama jestem humanistką :)
I nie dziwię się, że było Ci ciężko na końcówce ciąży, bo takiego klopsika słodkiego dźwigać to wyczyn :)

a tak w ogole to sie witam:))) dzis juz chyba ladniejszy dzien nam sie zapowiada:))) slonecznych nastrojow Wam zycze moje wy laseczki:))))

roznicy ci nie wytlumacze bo sie nie znam.ale jesli chodzi o oczka to dobrze ze choc 1 problem masz glowy:)
a powiedzcie mi dziewczyny czy wasze dzieci maja lzy jak placza?? bo moj typowych nie ma tylko czasem oczka mu sie zrobia mokre i to wszystko.[/QUOTE]

Akurat mój ma wielkiejak grochy:) jak się porządnie rozplacze, to jest cały mokry;) ale myślę, że to całkowicie indywidualna srawa

Nessi świetna ta stronka:) zaraz cos wynajde i zrobie z moim chrzesniakiem:) bo nie wiem czy wam mowilam mam na glowie 2 dzieci,mojego antosia i 2,5l kacperka od mojego brata:) oj wesolo mam hihih

reklama
Do góry