Purchawka
Mama Lolka :-)
No ja też dzień dobry, a w zasadzie wcale jak na razie taki nie dobry, moje dziecko zaczyna wyglądać drastycznie Wkleiłam fotki na wątku z alergiami Mam nadzieję, że u Was lepszy poranek!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Się posikam zarazarabellka idz do mam talent !!
Kasiu to hipoalergiczne jest więc nie powinno nic pogorszyć. A może zamiast zagęszczania kaszką spróbuj nitritonem.Dziewczyny czy to coś da , że podam małemu HA ? Czy ono i tak w razie co uczuli ?
Mój też ma/miał bunt. Teraz jest troche lapiej. Wiesz co ja robiłam tak że jak widziałam że zaczyna przysypiać i już mu powieka opada to wtedy mu bach butle. No i ciągnął. Teraz to je o 3 w nocy, potem rano koło 8, koło 12 (te posiłki są spoko) i potem on ma drzemke i cholernik nie chce jeść nawet do 17. Więc sie trochę męczymy. Potem dostaje kaszke przed snem koło 20. No i w międzyczasie dostaje deserek albo koło 10 albo o 18. Tylko dziś chce mu zupke spróbować dać koło 16 i zobacze co to będzie.A i nie wiem, czy ktoś czytał wczoraj moje posty ze zmartwieniami na temat buntu mojego dziecka w piciu mleka. Zjadł pół śniadania, czyli jakieś 100 ml:-(
spróbuję znów mu dać słoiczek, ale to bez sensu:-( Powiedzcie mi, czy jak kupię w mięsnym jakieś mięsko z kurczaka czy indyka, to będę mogła mu to ugotować i dać? Chciałam, żeby jadł mięsko od babci ze wsi z domowej hodowli, ale wątpię, żeby mi mama dziś coś przywiozła :-(
No bo wiadomo, że ten drób to na sztucznym jedzeniu się wychował. A mój Bubuś to tylko domowej rooty jedzonko zje. Tak jak owoce - ze słoiczka be, a jak mama zrobi to mniam.
No i pytałam wczoraj, jak pietruszkę podawać dziecku - nie mam pojęcia jak to zrobić.
Mea nie linczuj mnie, że nie pisze o tym na tematycznym, ale ja dziś cień człowieka!
Z góry dziekuję!
Hmmm .... niunia Ty się nie wygłupiaj! jednego najpierw odchowaj ; )
tylko czekalam az ktos to napisze
nie doczytalam, nie mam czasu, mala marudzi dzis przeokropnie a ja musze prasowac ... jak jest cos waznego to nauczcie sie pisania na tematycznych !!
o to jak u mojego dziwna nocka...moze pełnia księzyca była...ehhehCześć kobietki u nas nocka dziwna godziny się mojemu maleństwu pomieszały i z jednej pobudki zrobiły się 2, ale może to przejściowe.
tylko czekalam az ktos to napisze